Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

napiszę w dwóch temtach wtedy-Tasior, kasety a850 nie mają, jest tylko a820 (oczywiście 8-rzędowa), cena-46zł, jeśli Ciebie interesuje to jest takowa w sklepie na ul. staffa (polecam mapę google, ciężko opisać do niej dojazd)

Napisano

a co jedziemy jakis teren (moze best off) czy jakas spokojna szoska polaczona z mtb (czasowka + sieroczyn+ canpol)

Napisano

Best off - to oznaczenie naszej traski ktora smigamy z tasiorem w rejonach olszanowa ;)

Tasior: poprostu jutro sie spotkamy zrobimy burze mozgow i wybierzemy: szosa, mtb czy piwo :D

Napisano

Tomek best off-a znasz tyle ze od drugiej strony bo jezdzimy prawie ta sama trase tylko w odwrotne strony.

Ps, Pasta ale to piwo do do bidonu czy jak ;)

Napisano

Z piwem chodzilo o to ze jesli bysmy sie spotkali i pogoda nie umozliwiala przyjemnej jazdy to w ciuszkach wyjsciowych (bikerowych) na piwo do lokalu ;)

Napisano

Jeśli w weekend będzie pogoda, to można pokręcić się po Zaborskim PK( Sworne, Laska itp.), a przy okazji (jeśli to będzie niedziela) zahaczyć o Charzykowy, gdzie będzie próba trzeciego podejścia do bluesa - jak wiecie, poprzednie dwa koncerty zostały odwołane z powodu tragicznych warunków pogodowych :-). Co prawda koncert jest dość późno (20:00), ale w nocy też fajnie się jedzie, zwłaszcza w okolicach pełni Księżyca :-)

http://www.chojnice24.pl/1-11979-charzykowski_wieczor_bluesa.html

Napisano

ej no nie dajcie ciała!! jedziemy wszyscy razem po co się dzielić, a plany km nie wiem chyba nie więcej niż 40km. spotkamy się to zobaczymy pogadamy

tomek 17.30 pod fontanna i wszyscy inni chetni tez

Napisano

tasior a co wtedy z tą jutrzejszą??

nadal chętny jesteś :o?

Dla wszystkich chętnych-jutro małe xc po lasach, mniej więcej tak-stacja krzyżanki-las między zagórkami a rychnowami-"piekiełko"-bokiem "zielonych wzgórz"-Skarpa-pd krańce Charzy-żwirownie k. ul Bytowskiej- a teraz do wyboru opcja

1-nieżywięć-szosa na Brzeźno-wiadukt brzeźno-Brzeźno-

2-władysławek-strefa ekonomiczna-wzdłuż obwodnicy-wiadukt Brzeźno-Brzeźno

a dalej albo Ględowo, albo do Czł koło jeziora

są jacyś chętni?

start godzina 10.00 ze stacji benzynowej Krzyżanki

Napisano

Hej, Maciek, trochę OT:

Czy chojniccy cykliści dokonali odbioru technicznego dróg rowerowych wzdłuż "starej berlinki" przez miasto po remoncie? bo jak byłem na spacerze w Chojnicach dwa tygodnie temu, to mój zachwyt nie był zbyt duży. Tradycyjne felery płodzone przez drogowców: nieprzepisowo wysokie krawężniki, przeszkody w skrajni, słupy sygnalizacji na ścieżce...

Napisano

odbiór był przez urzędników i znaleźli tyle błędów że burmistrz odmówił zapłaty, ja tamtędy nawet nie jeżdżę-nie widzę sensu stania 15 min na światłach, wolę albo na czerwonym, albo bokiem wziąć centrum, zauważyłeś może też to że ścieżki zrobili jednokierunkowe?

dolicz jeszcze ruchome kostki, zmienne szerokości, pieszych na ścieżce, samochody parkujące na niej-to jest PORAŻKA!

to wtedy możemy o tej 12, ktoś jeszcze chętny?

Napisano

Walczcie i nie dajcie się. Widziałem pod koniec lipca jak to wygląda i nie było ciekawie. Zwłaszcza jak się porównało z tymi na starówce (mam nadzieję, że nie mylę miejsc, byłem tylko raz przejazdem).

Napisano

USTAWKA ODWOŁANA!!!! sprawy rodzinne

z nimi nie idzie walczyć, ludzie są tacy głupi, że szkoda gadać, firma podwykonawcza chyba z Tworek-rzucali sie kostką brukową czy tam kamieniami i jedną panią trafili

Napisano

po poludniu hmmm niech przestanie tak wiac tylko =) mozemy cos pojechac ale w lesie :wallbash: jakis pomysl na ciekawa trase? i na ktora 17.30-18.00?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.