tasior Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Proponuje przeniesc sie tutaj i dalej bedziemy prowadzic sobie posta i planowac ustawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 napiszę w dwóch temtach wtedy-Tasior, kasety a850 nie mają, jest tylko a820 (oczywiście 8-rzędowa), cena-46zł, jeśli Ciebie interesuje to jest takowa w sklepie na ul. staffa (polecam mapę google, ciężko opisać do niej dojazd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Dzis nie nie usalo, ale jestesmy juz ustawieni na jutro. WTOREK godz. 17:30 zbiórka koło fontanny w centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 a co jedziemy jakis teren (moze best off) czy jakas spokojna szoska polaczona z mtb (czasowka + sieroczyn+ canpol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 A co to jest best off ? Moze ja bym tez pojechal,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Best off - to oznaczenie naszej traski ktora smigamy z tasiorem w rejonach olszanowa Tasior: poprostu jutro sie spotkamy zrobimy burze mozgow i wybierzemy: szosa, mtb czy piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Tomek best off-a znasz tyle ze od drugiej strony bo jezdzimy prawie ta sama trase tylko w odwrotne strony. Ps, Pasta ale to piwo do do bidonu czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Mtb po szosie,,,, w sumie nie głupie. Przydałoby się więcej chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Z piwem chodzilo o to ze jesli bysmy sie spotkali i pogoda nie umozliwiala przyjemnej jazdy to w ciuszkach wyjsciowych (bikerowych) na piwo do lokalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 jak mowisz Pasta spotkamy sie jutro to sie cos pojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 a czemu nie jedziecie w 2 stronę ,na Chojnice, jadąc do Czł, jeżdżąc z wami i wracając robiłbym prawdziwy maraton (25-30km+wasza trasa) xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Pojawily sie zdjecia z gryfa http://picasaweb.google.pl/hlodas/Gryf_Maraton_MTB_WaCz_2010#5508679291185764978 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Jeśli w weekend będzie pogoda, to można pokręcić się po Zaborskim PK( Sworne, Laska itp.), a przy okazji (jeśli to będzie niedziela) zahaczyć o Charzykowy, gdzie będzie próba trzeciego podejścia do bluesa - jak wiecie, poprzednie dwa koncerty zostały odwołane z powodu tragicznych warunków pogodowych :-). Co prawda koncert jest dość późno (20:00), ale w nocy też fajnie się jedzie, zwłaszcza w okolicach pełni Księżyca :-) http://www.chojnice24.pl/1-11979-charzykowski_wieczor_bluesa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarensen Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Chłopaki ja jednak przejadę się dzisiaj z Pipolem, jego trasę o 16.00. Na pewno w tygodniu zgramy sie jeszcze na wspólny wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Nie możecie poczekać i byśmy pojechali wszyscy o tej 17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majszi Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ile km macie w planach zrobić? Może też się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 ej no nie dajcie ciała!! jedziemy wszyscy razem po co się dzielić, a plany km nie wiem chyba nie więcej niż 40km. spotkamy się to zobaczymy pogadamy tomek 17.30 pod fontanna i wszyscy inni chetni tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 tasior a co wtedy z tą jutrzejszą?? nadal chętny jesteś ? Dla wszystkich chętnych-jutro małe xc po lasach, mniej więcej tak-stacja krzyżanki-las między zagórkami a rychnowami-"piekiełko"-bokiem "zielonych wzgórz"-Skarpa-pd krańce Charzy-żwirownie k. ul Bytowskiej- a teraz do wyboru opcja 1-nieżywięć-szosa na Brzeźno-wiadukt brzeźno-Brzeźno- 2-władysławek-strefa ekonomiczna-wzdłuż obwodnicy-wiadukt Brzeźno-Brzeźno a dalej albo Ględowo, albo do Czł koło jeziora są jacyś chętni? start godzina 10.00 ze stacji benzynowej Krzyżanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarensen Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ja jestem chętny, ale mi pasi najwcześniej o 12.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Hej, Maciek, trochę OT: Czy chojniccy cykliści dokonali odbioru technicznego dróg rowerowych wzdłuż "starej berlinki" przez miasto po remoncie? bo jak byłem na spacerze w Chojnicach dwa tygodnie temu, to mój zachwyt nie był zbyt duży. Tradycyjne felery płodzone przez drogowców: nieprzepisowo wysokie krawężniki, przeszkody w skrajni, słupy sygnalizacji na ścieżce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 odbiór był przez urzędników i znaleźli tyle błędów że burmistrz odmówił zapłaty, ja tamtędy nawet nie jeżdżę-nie widzę sensu stania 15 min na światłach, wolę albo na czerwonym, albo bokiem wziąć centrum, zauważyłeś może też to że ścieżki zrobili jednokierunkowe? dolicz jeszcze ruchome kostki, zmienne szerokości, pieszych na ścieżce, samochody parkujące na niej-to jest PORAŻKA! to wtedy możemy o tej 12, ktoś jeszcze chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Walczcie i nie dajcie się. Widziałem pod koniec lipca jak to wygląda i nie było ciekawie. Zwłaszcza jak się porównało z tymi na starówce (mam nadzieję, że nie mylę miejsc, byłem tylko raz przejazdem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 USTAWKA ODWOŁANA!!!! sprawy rodzinne z nimi nie idzie walczyć, ludzie są tacy głupi, że szkoda gadać, firma podwykonawcza chyba z Tworek-rzucali sie kostką brukową czy tam kamieniami i jedną panią trafili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarensen Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 To co robimy jakąś ustawkę dzisiaj po południu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 po poludniu hmmm niech przestanie tak wiac tylko =) mozemy cos pojechac ale w lesie jakis pomysl na ciekawa trase? i na ktora 17.30-18.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.