borowka Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 witam którą gazetęforumowicze wolą: bike Board, czy może Magazyn Rowerowy?? Ja osobiście wolę MR, bo dla mnie jest czytelniejszy pozdro
morganfriman Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 raczej MR. Nie wiem dlaczego w sumie. Tak jakoś tak czy owak kiedys dodawali kalendarze na caly rok...to bylo cos! No i kalendarz treningowy w MR tez fajna sprawa ładnie rozpisane wszystko
kantele Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 ja prenumeruję oba i oba czytam prawie od deski do deski. wolę MR bo jest w nim dużo o sporcie tzn. relacje, wywiady, opisy wyścigów itd. człowiek trochę się zaczyna orientować w tym co lubi. oba magazyny dają fajne opisy wypraw rowerowych, za to atutem BB są szalenie dowcipne teksty i piękne zdjęcia.
Amarek Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisano 25 Sierpnia 2010 W BB jest chyba więcej "treści", bardziej szczegółowo a w MR jakoś tak w skrócie. Takie mam wrażenie. Dlatego wybieram BB, ale przeglądam i MR. PS. A opisy wypraw lepsze w BB
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.