klimekfcb Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Mam zamiar kupić licznik Sigma BC-1609 STS. bardzo proszę o opinię na jego temat użytkowników tego sprzętu. Jak się sprawują liczniki bezprzewodowe Sigmy a jak Cateye? Proszę o ewentualną alternatywę.
gugool Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Sam zastanawiałem się nad kupnem 1609 lecz przewodowej, ale, że ostatnio brak pieniedzy kupilem 1106 imo lepsza jest wersja przewodowa, gdyż nie ma zakłuceń, ale wybór należy do Ciebie
gruber69 Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 Mam Sigmę 1609 na przewodzie i nic temu licznikowi nie brakuje. Ma wyraźny wyświetlacz i podświetlenie, a do tego da się zamocować na mostek. Natomiast z wad to na pewno gumki którym ja nie ufam (spokojnie można zastąpić zipami). Też chciałem wersję bezprzewodową, natomiast nie żałuję, że wziąłem kabel. Da się go tak zamocować, żeby był dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami i możesz zaoszczędzić trochę gotówki, albo dokupić pomiar kadencji.
klimekfcb Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Napisano 24 Sierpnia 2010 A mógłby się ktoś wypowiedzieć jednak na temat wersji bezprzewodowej tej sigmy, bądź też liczników Cateye? Pozdrawiam.
nikodem Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 mam posiadam wszystko działa ok jedynie magnes jest do dupy a tak to mogę polecić. Zakłócenia u mnie nie występują a no i sam licznik to mi już cały "chromowany" lakier odpadł :/ ale jakoś mi to nie przeszkadza (z mojej winy zostawiłem licznik w kieszeni z piaskiem i się "wypiaskował" )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.