Skocz do zawartości

[Rower] do DJ/stret/dirt...

Froxy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich od jakiegos czasu zaczelem sie interesowac sie rowermi MTB> Mam zamiar wlasnie sobie taki sprawic przeszukałem te forum i kilka innych na ten temati nie znalazlem w 100% tego co chce. Szukam ROweru MTB do DJ/x4/dual... chce sie wyrobic w kwocie 2000zł tak wiem wiele bylo takich tematow ale nie znalazlem 100% odpowiedzi na swoje pytanie. prosze was byscie wskazali jakies modele rowerow godnych polecenia w gre nie wchodza uzywane i rower musi miec przezutki i nadawac sie w teren jaki i na street czyli DJ.

Napisano

No własnie myslalem nad giant brass 1 a o ds slyszalem ze zle geo ma. Hmm mowisz single speed ja mysle ze np. chcialbym sie gdzies przejechac to zakatowalbym sie na smierc nie wiem jak to jest w praktyce mialem bmx-a to az tak kolorowo nie bylo fakt ze bmx ten to byl sh*t. MYslalem tez o Unibike Underground Zone One http://wwww.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=933, Ghost 4-X Comp D (bardzo leciutki ten rower) http://www.bikekatalog.pl/2010/rowery/163/Ghost.4-X.Comp.D/ i paru innych. Różne opinie slyszałem na temat giant brass 1 zarowno dobre i zle podobnmo to fun bike (chociaż Giant to dobra firma). Dawajcie jakies propozycje rowerow i uzasadnienia ich co dobre a co złe. A i rower moze miec tylko tylnia przezutke. Dajcie jakies zalety single speeda i czy da rade bujanac sie szybciej rowerem z singlem bo nie chce machac nogami i stac prawie ze w miejscu.

Napisano

sign brass - cena nieadekwatna do tego co oferuje.

2000 kwota tzw. minimum, ale jezeli sa przezutki to bedzie taki polsrodek. Ten author ktorego podalem to naprawde calkem dobry bike a cena b.db.

zalezy ile chcesz jezdzic jezeli do 5km to z SS wytrzymasz. A jezeli wiecej to niestety nie da sie kupic dobrego roweru do wszystkiego. Te rowery ktore dales sa kiepskie. Jak wczesniej pisalem albo normalny do dirt/street - np. author. Albo ds2 - rama klocowata, ale to zawsze mozna zmienic w przyszlosci.

Napisano

Rower głównie służylby do street i troche po lesie zaden jakis ostry dh ale zeby jazde po lesie wytrzymał i do dirtu trchoe. Wg mnie najlepiej wypada jakis rower dualowy tylko pytanie ktory jest najlepszy do 2000zl?

Napisano

nie ma czegos takiego jak dual. A nawet w amatorskim dh czasem lataja z SS wiec wydaje mi sie ze nie jest to jakos przeszkoda. A street na klocu typu ds czy ten ghost to raczej nie pasuje. Rama cr-mo to podstawa.

Napisano

Ale w końcu powiedz na czym ci bardziej zależy? Bo jak powiesz że "chce rower do streetu, ale też na wycieczki" to tak jak byś powiedział "chce kupić ferrari, i używać do przeprowadzek" ;]

Napisano

Dobra ten rower to ma byc cos takiego rama street amortyzator dirt i do tego przerzutki (ale aby na tyl) i nie az tak bardzo duza waga istnieje coś takiego? I niech nikt nie wmawia ze nie ma czegos takiego a jesli jest to do niczego sie nie nadaje

Napisano

pisał że ma 2k na rower... porsche coś jest z Tobą nie tak bo czytając twoje posty i dobre "rady" mam coraz większy dylemat- śmiać się czy płakać?

Napisano

DObra dziki za pomoc myslalem ze da rade taki w miare rowerek miec do 2 tys. ale trudno Jeszcze raz dzięki i przepraszam za kłopot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...