kello Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 ja na tym amorze co masz to nawet taka mala hopke balbym sie skoczyc a co dopiero bez kasku, mlody jestes, wydaje ci sie ze to niby nic ale mlody jestes, nikt nie chce zebys za 10 lat wyrzucal sobie ze zrobiles sobie krzywde odpukac bo skakales bez kasku i na amorze ktory ma spawy takie, jak plot u mnie pod oknem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam. Wiem wiem bezpieczeństwo ponad wszystko, ale przypomnijcie sobie tak dwadzieścia czy piętnaście lat wstecz kto z was miał kask i jeździł na rowerze a skakało się i to nie z takich hopek. Nie żebym był przeciwny kaskom bo sam używam w narciarstwie jak i na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos5671 Napisano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2010 @up. Dobrze to ująłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.