Karstal Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam. Dnia dzisiejszego (21.08.2010r.) skradziono mi rower w łodzi przy kilińskiego 25 o godzinie 13:50. Biegłem za sprawcą do parku śledzia gdzie straciłem go z oczu. Możliwe że powędrował w okolice wschodnia/jaracza/rewolucji. Opis roweru. Ogólnie sprzęt jest cały czarny, posiada hamulce tarczowe na obu kołach w rozmiarze 185mm. Przedni amortyzator SR XCR 100mm, posiada dużą widoczną pionową rysę na prawej dolnej ladze Pedały platformowe VP, lewy srebrny, prawy czarny Rama Leader Fox Outline w rozmiarze 18 czarna, z nielicznymi żółtymi akcentami Szeroka kierownica Truvativ hussefelt Osprzęt deore Z przodu czarne, z tyłu srebrne szprychy Opony przód maxxis crossmark 2.10, z tyłu maxxis highroller 2.35 Jeśli ktoś zobaczyłby ten rower, bardzo proszę o kontakt 507-415-331 Dla tego który wskaże rower, NAGRODA!!! Na zdjęciu rower przed wymianą amortyzatora i przedniej opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.