ozim84 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam, z powodu wyexploatowania mojego napędu zmieniam Kasete i łańcuch, I mam pytanie odnośnie jaki łańcuch najlepiej kupić - (wiadomo 2 łancuchy najlepiej) do mojej KASETY SRAM PG-830 11-32 a korbe mam Shimano SG X 22-42 i tak myśle o łańcuchu KMC 114ogniw, Jak uważacie ? Rower to mtb trek 4400 Dodam że przejechałem na tym napędzie 6600km z ciągu 18miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacman Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam, z powodu wyexploatowania mojego napędu zmieniam Kasete i łańcuch, I mam pytanie odnośnie jaki łańcuch najlepiej kupić - (wiadomo 2 łancuchy najlepiej) do mojej KASETY SRAM PG-830 11-32 a korbe mam Shimano SG X 22-42 i tak myśle o łańcuchu KMC 114ogniw, Jak uważacie ? Rower to mtb trek 4400 Dodam że przejechałem na tym napędzie 6600km z ciągu 18miesięcy Ja używam najtańszych KMC za 13zł ,w dość cieżkich warunkach ,jazda w terenie.Przy około 1000km przestaje idelanie przylegać do kasety,wtedy zakładam nowy,tak samo i nastepny i potem zakładam z powrotem te stare,i tak jeżdze az do zarżniecia,całego napędu. Ile ludzi tyle opinii,peniw znajdą sie i tacy którzy poleca łańcuch za 60-80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.