goldbloom Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Cytowanie na tym forum jest niewygodne. Po pierwsze w "Szybkiej odpowiedzi" nie widać cytowanego tekstu, dodawanego przez przycisk cytuj, tekst widać tylko w "Dodaj odpowiedź". Po drugie nie ma opcji cytowania selektywnego, co sprawia, że nawet w trybie "Dodaj odpowiedź" trzeba usuwać fragmenty tekstu z wypowiedzi zacytowanej w całości. Cytowanie metodą "Kopiuj-Wklej" jest nużące, tym bardziej, jeśli zależy nam na zawarciu informacji o autorze i dacie postu (trzeba ręcznie dodać odpowiednie parametry dla " ").Cytowanie w takiej formie, jak jest obecnie, sprzyja powstawaniu ogromnych postów "cytujących", zawierających mnóstwo niepotrzebnych informacji i przez to zupełnie nieczytelnych poza tym sprawia, że ludzie powielają wątki, nie mając do dyspozycji odpowiedniego, wystarczająco wygodnego, narzędzia. Moim zdaniem warto byłoby zmienić tą funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysieek Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Też byłbym za tym. Dla mnie wystarczy, by cytowany tekst było widać w oknie szybkiej wypowiedzi. Więcej mi nie trzeba. Podoba mi się natomiast to, że gdy ktoś cytuje czyjś cytat, to różnią się one kolorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 21 Sierpnia 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 jak znajdę takiego moda i nie będzie trzeba grzebać w źródle forum, to czemu nie. Być może pojawi się taka opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.