Skocz do zawartości

[amortyzator] RST Space Jump 10mm czy Duro Triple 130mm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Posiadam rower signa ds 2, siedzi u mnie amor RST space jump 100mm, mam okazje sie wymienic za duro triple , jak myslicie co zrobic?. Duro jest w stanie idealnym a moj jest troche przybity na gloleniach(lekkie wgniecenie) lecz uszczelnienie nie cieknie bo to juz jest nad skokiem amortyzatora. Co o tym wszystkim myślicie?.

Napisano

nie mam pojecia. Dodam jeszcze ze jezdze bardziej w dh, fr ewentualnie 4cross czy dirt w kazdym badz razie 0 trickow po za whipem i bh bo mnie to nei kreci.

Napisano

mam małe pytanko aby nie zakładać nowego tematu podepne sie tutaj, RST Launch 130mm ma też oś 20mm ??

Ten amortyzator nie ma sztywnej osi. Do tego co masz mocujesz piasty z osią.

Napisano

nie mam pojecia. Dodam jeszcze ze jezdze bardziej w dh, fr ewentualnie 4cross czy dirt w kazdym badz razie 0 trickow po za whipem i bh bo mnie to nei kreci.

Moim zdaniem lepszy bedzie triple, choc amor bez tlumienia w DH/Fr bedzie troche uciazliwy.

Napisano

jezusie duro tripple - niewazne jak jezdzisz i na czym nie warto zmieniac :) Jak nie pasuje ci RST to postaraj sie sprzedac. Jak masz troche forsy to wtedy bedziesz mogl kupic AMORTYZATOR ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...