Majka Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 stosunek też rośnie ale te uda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Może powinnaś jeździć z wyższą kadencją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majka Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 że niby mniejsze obciążenie, większa prędkość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 większa ilość obrotów korbą/ min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majka Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Witam.. jestem, nowa na tym forum, wlazłam przypadkiem.. A nogi rosną rosną... chcociaz ja nie narzekam..tylko miesnie wewnątrz ud hn... duze dość. Za to tyłek i biodra... ho ho nie narzekam bo bym sklamala.. Na rower wsiadłam bo spać nie mogłam.. i jakos tak sie buujać po miescie zaczełam a teraz jak narkotyk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witaj Violett, co do tematu nóg, no niestety przyznam się że o kadencji łatwiej mówić, ale gdy ma się do dyspozycji tylko górzysty teren, to kadencję nie jest czasem łatwo zmienić.. no a uda niestety tez mam rozbudowane i niby to problemem by nie było gdyby nie zakupy spodni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 U mnie nogi bardzo schudły właśnie po paru wyjazdach w góry. Na początku jeździłem po płaskim ze względu na miejsce zamieszkania. Nogi schudły, ale nie aż tak bardzo. Spodziewałem się, że po wyjazdach w góry przybędzie trochę mięśni, jednak efekt okazał się odwrotny - nogi jeszcze bardziej schudły. Nie przejmuję się zbytnio takimi rzeczami, jednak byłem trochę zaskoczony tym faktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.