jasskulainen Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam ! intensywniej na rowerze zaczalem jezdzic od tego roku, przejechalem okolo 2500km nie mam problemu z wycieczkami ponad 80km chce sprobowac sil w maratonie nie wiem na jaki dystans sie zdecydowac mini czy mega ? moj rower to kross a4 po paru modyfikacjach jak to wygladalo u was
yankes88 Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Eh... Kurde chciałem sam wystartować na najdłuższym dystansie, ale niestety sesja poprawkowa i trzy egzaminy w dniu maratonu, mnie wykluczają z rywalizacji :/
jasskulainen Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Napisano 19 Sierpnia 2010 jak przebiegala trasa w poprzednich latach ? moze ktos z forumowiczow bral udzial we wczesniejszych maratonach ?
Klosiu Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 Tylko mega, mozesz tez na giga uderzyc. Trasa bikemaratonu w Poznaniu jest latwa i plaska, jest bodajze jeden krotki zjazd w miare godny tej nazwy i zero podjazdow . Na mini nawet nie poczujesz ze cos przejechales.
jasskulainen Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Napisano 21 Sierpnia 2010 ok , w takim razie do zobaczenia na trasie mega maratonu
jasskulainen Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Napisano 28 Sierpnia 2010 maraton juz za tydzien kto sie wybiera ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.