MonoVan Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Mam problem z wykręceniem tej "metalowej blaszki" która jest między hakiem a przerzutką tylną wykręciłem starą alivio i ciągle próbuje zdjąć tą blaszke z jej gwintu... proszę o pomoc ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Miałem w łapach parę przerzutek w różnych ramach i... ni cholery nie wiem o co Ci chodzi. Podejrzewam, że mówisz o haku przerzutki, ale zasadniczo lepiej byłoby gdybyś dał foto, bo skoro sam nie wiesz co to jest "ta blaszka" to my chyba mamy to wywróżyć z fusów lub konsystencji stolca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 przepraszam pomyłka z mojej strony zmieniłem alivio na xt, w xt jest ta blaszka "wmontowana" w przerzutke a w alivio jest to osobny element Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focus25 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Teraz to też pomogłeś niesamowicie daj jakąś fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Chyba zaczynam rozumieć. Kupiłeś XT Shadow. One mają takie jakby dodatkowe ogniwo, które przypomina hak przerzutki. Mam rację? Jeśli tak to po prostu przykręcasz tą śrubą na końcu "blaszki" tak jak było Alivio. Jak nie pomogło to zdjęcia or GTFO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.