Skocz do zawartości

[rower] jaki wybrac

sopelek7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich na forum. Zastanawiam sie nad zakupem roweru, a nie bardzo sie na nich znam. Przedstawie moje typy:

1 szy to Mongoose Tyax Comp Black

2 gi to Mongoose Tyax Elite

3 ci to Scott Aspect 55

Chcialem poprosic o Wasze opinie i rady co najlepiej zakupic z przedstawionych modeli. Podam moze 2 stronki z ktorych wybieram rowerki moze cos innego wpadnie Wam w oko i doradzicie jeszcze cos innego. Adresy stron to:

1 szy http://markid.is/?category=35

2 gi http://gap.is/V%C3%B6rur/Tilbo%C3%B0sv%C3%B6rur

Za udzielona pomoc z gory dziekuje.

Napisano

Proponuje abyś napisał jeszcze w jakim ternie będziesz go użytkował oraz jaki masz fundusz do wydania.

Napisano

Teren jest zroznicowany poniewaz mieszkam na Islandii takze bede jezdzil po gorach jak i po alejkach rowerowych, co do funduszu to raczej nie ma znaczenia poniewaz rower chce kupic tu na miejscu a tu ceny sa zupelnie inne niz w Polsce ale podalem adresy stron sklepow, z ktorych moge wybrac rowerki takze jesli moglbys wejsc na te stronki i poogladac doradzic cos co byloby najlepszym rozwiazaniem dla mnie. Jesli to cos pomoze to wypisalem rowniez swoje typy sa to rowerki, ktore mi osobiscie sie podobaja z wygladu jednakze co do ich zalet i wad to niestety nic nie wiem.

Napisano

Jeśli miałbym wybierać rower z tych trzech który podałeś to wybrałbym opcję nr 2 bo ma najlepszy osprzęt.

Napisano

Dzieki za rade czyli najlepszy osprzet, a jesli chodzi o firme to jest to jedna z lepszych firm czy taka sama jak scott czy trek czy giant.

Napisano

Firmy które wymieniłeś są to firmy które robią dobre rowery tak jak i moongose. TU masz filmik z ich hiostorią.

Napisano

Ostatecznie posluchalem Was i zakupilem Mongoose Tyax Elite pojezdzilem troszke i na razie jestem zadowolony.

Pozdrawiam i dzieki za rady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...