sopelek7 Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam wszystkich na forum. Zastanawiam sie nad zakupem roweru, a nie bardzo sie na nich znam. Przedstawie moje typy: 1 szy to Mongoose Tyax Comp Black 2 gi to Mongoose Tyax Elite 3 ci to Scott Aspect 55 Chcialem poprosic o Wasze opinie i rady co najlepiej zakupic z przedstawionych modeli. Podam moze 2 stronki z ktorych wybieram rowerki moze cos innego wpadnie Wam w oko i doradzicie jeszcze cos innego. Adresy stron to: 1 szy http://markid.is/?category=35 2 gi http://gap.is/V%C3%B6rur/Tilbo%C3%B0sv%C3%B6rur Za udzielona pomoc z gory dziekuje.
Sonix Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Proponuje abyś napisał jeszcze w jakim ternie będziesz go użytkował oraz jaki masz fundusz do wydania.
sopelek7 Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Napisano 19 Sierpnia 2010 Teren jest zroznicowany poniewaz mieszkam na Islandii takze bede jezdzil po gorach jak i po alejkach rowerowych, co do funduszu to raczej nie ma znaczenia poniewaz rower chce kupic tu na miejscu a tu ceny sa zupelnie inne niz w Polsce ale podalem adresy stron sklepow, z ktorych moge wybrac rowerki takze jesli moglbys wejsc na te stronki i poogladac doradzic cos co byloby najlepszym rozwiazaniem dla mnie. Jesli to cos pomoze to wypisalem rowniez swoje typy sa to rowerki, ktore mi osobiscie sie podobaja z wygladu jednakze co do ich zalet i wad to niestety nic nie wiem.
Sonix Napisano 20 Sierpnia 2010 Napisano 20 Sierpnia 2010 Jeśli miałbym wybierać rower z tych trzech który podałeś to wybrałbym opcję nr 2 bo ma najlepszy osprzęt.
sopelek7 Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Napisano 20 Sierpnia 2010 Dzieki za rade czyli najlepszy osprzet, a jesli chodzi o firme to jest to jedna z lepszych firm czy taka sama jak scott czy trek czy giant.
Sonix Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 Firmy które wymieniłeś są to firmy które robią dobre rowery tak jak i moongose. TU masz filmik z ich hiostorią.
sopelek7 Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Napisano 22 Sierpnia 2010 Ok. Wielkie dzieki za rady jesli ktos ma inne zdanie chetnie wyslucham opinii.
porsche123456 Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 No jasne druga pozycja jest najlepsza!!
sopelek7 Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Napisano 29 Sierpnia 2010 Ostatecznie posluchalem Was i zakupilem Mongoose Tyax Elite pojezdzilem troszke i na razie jestem zadowolony. Pozdrawiam i dzieki za rady.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.