Skocz do zawartości

[hamulec tarczowy] Formula oro18

Pyrczu

Rekomendowane odpowiedzi

ten facet pisze że kupił ten hamulec za 680 zł - trochę duzo ;) Kupując za taką kasę powinien mieć jakieś pojęcie o hamulcach. Kupuje za taka kasę, a potem chce oddać za nieduże pieniądze? Pierwsze co każdy by zrobił- przeszedł sie do serwisu, facet pisze, że nie zna się dlatego sprzedaje... Cokolwiek byłoby w tych hamulcach rozwalone wszystko bd zgodne z opisem xD

Fakt, że możesz oddać towar w 10 dni, ale za przesyłkę będziesz musiał zapłacić. Ja by nie ryzykował, tym bardziej, że za 500 zł możesz mieć komplet działających, troche używanych ale bez tarcz. za 350 nowy ze sklepu.

Zobacz jaka jest cena katalogowa formuli, i najczęściej tyle w sklepach kosztuje. Niektórym nie chce sie bujać po serwisach tylko odrazu nowe kupują i czasem można jakas okazje upolować. Jednak akurat ten hamulec jest troche podejrzany. Spójrz w poprzednie aukcje sprzedajacego i juz jakies problemy z nim byly, poza tym z klamki zlazł lakier, wyglada to na działanie DOTa, wiec uszczelka zapewne do wymiany do tego zalanie i odpowietrzenie też będzie kosztować w serwisie, bo potrzebny do tego jest specjalny zestaw.

Ja mam zasadę : " Nie kupuje sprzętu w który jeszcze trzeba wsadzać kasę "  , ze względu na to że wsadzać można ta kasę długo , sprzedawca nie opisał idealnie tego problemu , może być to kilka rzeczy czyli potencjalnie większy wydatek .Formula tyle nie kosztowała , za 400 zł czy nawet 350 zł były bez tarcz nówki ...

mowicie o cenach na allegro, gdy kupiłem rower i myślałem o wymianie hamulców na avidy na allegro prawie nie było formuli a najtańsze komplety na allegro były po 1180zł a i teraz w sklepach stacjonarnych nie jest o wiele taniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...