Drozdzu5 Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 No to zbliża się kolejna edycja BikeMaratonu, po raz pierwszy w Wieluniu, mieście położonym na południowym skraju woj. łódzkiego. Tereny może niezbyt górskie, ale z pewnością wyżynne i ciekawe. Ja mam do Wielunia tylko 70 km, tak więc się wybieram. A Wy?
Con Napisano 20 Sierpnia 2010 Napisano 20 Sierpnia 2010 Może i tereny nie górzyste, ale żebyście się nie zdziwili trudnością
nabial Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 a konkretniej? na co sie nastawiac z podlozem, bo poki co zakladam piach, piach i jeszcze raz piach moze jakies obrazki? wszyscy by sie ucieszyli
Con Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Ze zdjęciami może być ciężko, bo aktualnie jestem poza domem. Co do piachu, to rzeczywiście w naszych okolicach występuje go sporo, ale akurat trasa maratonu jest poprowadzona tak, że nie będzie on znaczącą przeszkodą. Będą oczywiście piaskowe odcinki ale raczej nie ciągnące się kilometrami. Poza tym zobaczymy jaka będzie pogoda, po deszczu nie zbyt obfitym warunki są w sam raz A co trudności,wiadomo że to nie są góry, ale zdziwicie się ilością (fakt, niezbyt długich) ale dość ciężkich podjazdów, jakieś techniczne zjazdy też się znajdą. Generalnie fakt, że Wieluń leży na granicy nizin może być mylący
Drozdzu5 Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Napisano 25 Sierpnia 2010 Szykuje się bardzo deszczowa sobota... Oj, bardzo bardzo deszczowa. Ale damy radę...
Rychlapl Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 Z powodu deszczu to jeszcze nie odwołali. No cóż, taki sport sobie wybraliśmy
@lek Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 a to jeszcze nie wiecie, ze odwolany? Nie wiemy.
Mod Team Maniak Napisano 26 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 26 Sierpnia 2010 Jak to nie odwołali nigdy z powodu deszczu. A w Świeradowie to co niby? PS Będę klocki nowe testował jak ma być ciężko to tym bardziej utwierdzam się że warto się zjawić.
nabial Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 z ta ciezkoscia to watpie, chyba ze sie piaskowe lachy pozapadaja i beda gorki
Drozdzu5 Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Napisano 27 Sierpnia 2010 Jak tam sytuacja wygląda w Wieluniu? Błotniście będzie bardzo?
MarcinKowalczyk Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Jak tam sytuacja wygląda w Wieluniu? Błotniście będzie bardzo? Błotniście nie, ale będzie mokro.
Drozdzu5 Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Napisano 28 Sierpnia 2010 Błotniście nie, ale będzie mokro. Akurat tak było. Błoto, błoto, płynące błoto... Ale jak ktoś zauważył, dobrze przyprawione i w smaku takie nawet dość... ;-)
nabial Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 faaaaaaajnie, po drugiej glebie stwierdzilem, ze lepiej sciagnac okulary i cos widziec przy okazji zrozumialem, ze jak sie nie smiga, to na ambicji daleko sie nie ujedzie
Rychlapl Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Gdyby nie te błoto to maraton był by raczej bardzo słaby. Tak trzeba było walczyć i wcale nie było łatwo dzięki niemu. Brakowało jednak jakichś mocniejszych-dłuższych podjazdów. Przynajmniej takie są moje odczucia. Wiem, że nie jestem jakimś wyjadaczem więc moje opinie są w jakiś sposób obrazowane przez pryzmat moich umiejętności. Rower generalnie musze rozłożyć i złożyć na nowo bo w zasadzie nic nie działa jak powinno:P 44 Open Mega.
mati199 Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 Maraton byłby mega nudnyny gdyby nie to błoto Ja po pierwszym mocniejszym dohamowaniu na 3 km nie miałem już klocków z tyłu,a na przodzie resztka. Tak w ogóle to ja nie wiem gdzie wy tam podjazdy żeście widzieli Na jednym z tych "podjazdów" masa trzepów szła z buta
Tomciox Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Maraton byłby mega nudnyny gdyby nie to błoto Ja po pierwszym mocniejszym dohamowaniu na 3 km nie miałem już klocków z tyłu,a na przodzie resztka. Tak w ogóle to ja nie wiem gdzie wy tam podjazdy żeście widzieli Na jednym z tych "podjazdów" masa trzepów szła z buta A Ty ani razu z siodła nie zszedłeś? Na wąskich podjazdach, gdzie jeden kolarz za drugim jedzie na kole, wystarczy jeden błąd i masa ludzi idzie z buta.
.PaVLo. Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 A mnie i bratu nie udało się dojechać bo jeden dziadek skasował nam autko paręnaście kilometrów przed Wieluniem w miejscowości Jaworzno Do tego wtorku byłem na L4
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.