sebeq76 Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witajcie, od niedawna używam rękawiczek Specialized z pełnymi palcami, są to rękawiczki do XC. Mają delikatne wypustki chroniące kostki palców (wszyte wewnątrz materiału) I mam pytanie - czy można je prać w pralce? Zastanawiam się, czy wtedy nie skurczą się albo czy się nie odklei antypoślizgowy materiał... Pozdrawiam, sebeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Popatrz na metki. Jak masz watpliwosci wypierz recznie. Jezeli na metkach zobaczysz, ze mozna prac to raczej powinny wytrzymac, wywroc je na lewa strone i pusc na lekkim programie. Gwarancji ze nic nie odpadnie nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Jak widzę takie tematy, to mam ochotę powiedzieć, że są jednorazowe i wyrzuca się je jak zaczną śmierdzieć od przepocenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 eh ... ja swoje piorę w pralce mimo iż nie ma oznaczeń na metce czy można. Po co zakładać nowy temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ja swoje piorę ręcznie z proszkiem do prania . W pralce też prałem , efekt taki sam , może z pralki ładniej pachną i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebeq76 Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 eh ... ja swoje piorę w pralce mimo iż nie ma oznaczeń na metce czy można. Po co zakładać nowy temat ? po to, żeby ich nie musieć kupować nowych, jak te się rozwalą w praniu. niemniej za wszystkie merytoryczne porady dziękuję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.