szybki1277 Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Ja mysle ze trzeba by sie spotkac i wtedy to obgadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Hmm ja mam jeszcze inne zmartwienie,ale to nie dotyczy Chorwacji.Ja już powoli będę kupować sakwy bo jest wyprzedaż w decathlonie i w innych sklepach rowerowych.Namiot najwyżej od kolegi pożyczę. Co do spotkania to ja będę jechał pewnie do Lublina,żeby się spotkać z Peke,albo On przyjedzie do Wa-wy,a może po prostu spotkajmy się w Warszawie jeśli wam oczywiście pasuje tak opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 W połowie lipca jest składanie papierów na studia i niektórzy muszą je złożyć Czytaj ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ja też byłbym za terminem wyprawy na początku lipca. Troche ta wyprawa zajmie a fajnie byloby tam jeszcze troche czasu spędzic. A co do kosztów jak to była mowa już wcześniej dla każdego będą inne bo każdy ma inne potrzeby. Kasa to kwestia indywidualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 W połowie lipca jest składanie papierów na studia i niektórzy muszą je złożyć Czytaj ja Było już o tym wcześniej - są sposoby na to by nie było trzeba składać osobiście papierów. Trzeba się liczyć z tym, że wyprawa będzie wtedy kiedy będzie chciała tego większość. A wszystko wskazuje na początek lipca. Damn it.. a mnie dziewczyna powiedziała, że mnie nie puści na 20 dni w wakacje! Będę musiał pertraktować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldXCRider Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam, obswrwuje wasze przygotowania do wyjazdu, aczkolwiek wciaz zastanawia mnie trasa jaka pojedziecie. Macie juz konkretna trase? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SatinFinish Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Macie może jeszcze wolne miejsca na wypad do Chorwacji? Jeśli tak to ja się piszę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peke88 Napisano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 zbieramy jak największą liczbę osób, aby w przypadku ukruszeniu się składu miał kto jechać tak więc zapraszamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SatinFinish Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Tak troche o sobie napisze. Mam 21 lat jestem z Oleśnicy k.Wrocławia , takze troche jestesmy porozrzucani po Polsce a skad ruszymy jest to dla mnie obojtene byle wszyscy razem i byle by wyprawe skonczyc w Dubrovniku ( kiedys tam bylem "autem" ale nie zmienia to faktu ze miasto jest sliczne i ma dwie twarze tzn. bedac za dnia az do nocy mozna zobaczyc jak miasto sie przeobraza , cos pieknego) Nie ucze sie ale pracuje , co do kasy to z tym nie bede miec problemu a do urlopu tez nie ( chyba ze kierownik bedzie miec okres i cos wymysli ) Jak sie zastanowilem co musialbym kupic to zrobila sie nie mala lista , ale jest jeszcze duzzzzo czasu . Lubie pracowac w grupie ( na tym opiera sie moja praca ) nie bedzie ze mna problemow na trasie.W miare mozliwosci staram sie jak najczesciej korzystać z roweru ,czesto tez jezdze do Wrocławia i okolic ( 33km do centrum ode mnie ). Kondycyjnie dobrze sie trzymam , w zimie tez powinienem jezdzic ale to beda male wypady 20km-40max. Nie pisze , ze jade na 100% bo wysztko sie moze zdarzyc do czasu wyjazdu , natomiast bede robic wszystko by z wami pojechac. Szczerze powiedziawszy to mnie nosi na sama mysl o tej wyprawie i nie moge sie juz doczekac . Z niecerpliwoscia czekam na kolejne posty . gg:25869325 e-mail: pbeblo@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 I jak tam trasę już ustaliście może trzeba by było się spotkać w lutym są feerię to jak proponujecie albo w jakiś wekeend?.Jeśli wam pasuje to najlepiej w Warszawie a jak nie to trudno się mówi.Może trasę już ktoś ustalił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Jestem jak najbardziej za spotkaniem ale gdzies w okolicach Poznania lub śląska a jeśli chodzi o trase to spróbuje to w ten weekend fajnie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Czy to wyprawa na Chorwacje czy Grecje to myśle wspólny start z Rynku w Krakowie co wy na to ja osobiście mam do Krakowa ok 120km także w pociąg jak każdy. Co wy na to. Urlop bede miał od początku lipca do ok 15 sierpnia Wyprawa będzie na minimum 20 dni a jeśli chodzi o Grecje to myśle że prawie 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SatinFinish Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Jestem za Chorwacją bo nie wiem ile uda mi się załatwić urlopu ( myślę, że max 23 dni bym dostał ) z drugiej strony Grecja też jest dobrym kąskiem...czas pokaże. W poniedziałek będę w pracy to się pierwszy wpiszę na listę urlopową , może to coś pomoże. Co do startu to jestem za Krakowem ( do Krakowa mam 260 km. jestem z pod Wrocławia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peke88 Napisano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 mam 300km do Krakowa ale mi pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Traska ok 1700km Kraków - Bańska Bystrzyca, Budapeszt, Balaton, Ljubljana, wybrzerzem do Dubrovnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A gdzie mój Wiedeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 że tak powiem mam już dość austrii i tego Wiednia, chodz nie jest to ostateczne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peke88 Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wypisujcie konkretne miejsca które chcecie zwiedzić podczas wyprawy...trwa ustalanie trasy oraz robienie plakatu...punkty kontrolne pozwolą umieścić mi odpowiednie zdjęcia na plakacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ok moje propozycje: 1)Bratysława. 2)Planica(Pewnie nie liczni wiedzą gdzie ta miejscowość jest) 3)Budapeszt,ale nie wiem czy nie za dużo km by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Budapeszt i Balaton (węgry) Ljubljana (stolica słowenii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Viva Wiedeń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SatinFinish Napisano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Podoba mi się trasa Tomka(Ozim84) nie uwzględniając Ljubljany .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 chcę przez Ljubljane ponieważ tam są piękne alpy julijskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ale te miasta na pewno bym chciał zobaczyć: Planica,no i ta nie szczęsna Bratysława,Wiedeń też bym z chęcią zwiedził.Trzeba zrobić ankietę,głosowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Tak. Jestem za głosowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.