Peke88 Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ciężko powiedzieć...teraz mamy taki myk, że pracownicy którym się kończyły umowy są zatrudnieni na 3 miesiące przez jakiegoś pośrednika aby obejść prawo. W tym momencie nie mam pojęcia jak będzie z moim urlopem...do tej pory miałem wszystko ładnie na tacy, że ten urlop będę miał...teraz nie mam pojęcia. Przygotowywać cały czas się przygotowuję aby móc każdego dnia wyjechać. Ale trudno jest mi cokolwiek komuś obiecać gdy sam nie wiem jak jest z moją sytuacją dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wokulsky Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Obserwuję temat od kilku miesięcy ale widzę że z dużej chmury mały deszcz:]. Czy jest jeszcze ktoś zainteresowany powaznie taką wycieczką?? szukam kompana, góra dwoch bo większa ilość osób nie wypali. na razie nie ma planu. jest tylko hasło: Polska-Chorwacja w sierpniu. Konkrety do obgadania najlepiej w 4 lub 6 oczów ewentualnie przez net. Ja - Poznań pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peke88 Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 u mnie niestety brak urlopu a weekendy jeszcze mam zajęte graniem z zespołem...plany były ale się niestety posypały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SatinFinish Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Obserwuję temat od kilku miesięcy ale widzę że z dużej chmury mały deszcz:]. Czy jest jeszcze ktoś zainteresowany powaznie taką wycieczką?? szukam kompana, góra dwoch bo większa ilość osób nie wypali. na razie nie ma planu. jest tylko hasło: Polska-Chorwacja w sierpniu. Konkrety do obgadania najlepiej w 4 lub 6 oczów ewentualnie przez net. Ja - Poznań pozdrawiam siema . kusisz , kusisz . Byłem mocno nastawiony na lipiec ale jak widac nie wyszło . Z mojej strony jest pelna mobilizacja , sprzet jest tylko znowu jest kwestia dania mi urlopu w sierpniu .... spytam w pracy jakie sa opcje , jak nie to moze poczatek wrzesnia ? W tej chwili zostaje nam tylko obserwowac relacje kolegow http://www.chorwacjarowerem.pl/relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.