Skocz do zawartości

[maraton] IV REAL 64-sto MTB Maraton, 12.09.2010, Osieczna k.Leszna

kainaj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na jaka ulice trzeba dojechac ?

tak zeby sobie wklepac do navi :P

Jest to ulica Gostyńska, a dokładnie to spójrz tu (zaznaczone zieloną pinezką): http://twojezdjecie.pl/plikinew/9/8/981283954411.jpg

A co do decyzji o dystansie to już pisałem że trzeba zdecydować się przed, no chyba że coś się zmieni, to najlepiej zapytaj się jeszcze w niedziele w biurze zawodów, ale raczej nie będzie takiej możliwości.

Napisano

Czy wybiera się ktoś z Poznania i ma w samochodzie miejsce na jedną osobę + rower? Bo z chęcią bym się zabrał :(

Napisano

wczoraj padało prawie pół dnia, a dzisiaj około 30 minut, ale według prognoz jutro ani w niedziele nie będzie padać ;D

Napisano

Biuro zawodów czynne w sobotę 17:00 - 20:00 i w niedzielę 7:30 - 9:30. Osoby z Leszna i okolic namawiam aby dziś zgłosiły się po odbiór nr startowego (a tych którzy nie zarejestrowali się w internecie również do rejestracji), aby uniknąć stania w kolejce jutro.

Napisano

Jak jest z kategorią dla rocznika 1996 ? Bo najmłodsza kategoria to m1 dla 1994-1992 a dla dzieci jest znów tylko dla przedszkoli i szkół podstawowych..

Osoba pisząca regulamin musiała się pomylić. Będziesz w kategorii M1 ale możesz startować tylko na dystansie MEGA, na GIGA można tylko od 16 roku życia.

Wycinek z regulaminu dla Ciebie ważny, więc go przeczytaj:

"Prawo do startu w maratonie mają osoby, które ukończyły 18 lat, w przedziale wieku 16-18 lat za pisemną zgodą rodziców lub opiekunów, poniżej 16 lat za zgodą i pod stałą opieką rodziców lub opiekunów, z tym że osoby poniżej 16 roku życia nie mogą brać udziału w wyścigu na trasie Giga. Rodzic lub opiekun akceptując regulamin wyraża zgodę na uczestnictwo małoletniego na warunkach regulaminu, a w przypadku osób poniżej 16 lat, nadto opiekun zobowiązuje się do stałego nadzoru i kontroli udziału małoletniego podczas całego czasu trwania maratonu."

Do zobaczenia jutro, a może jeszcze dziś w biurze zawodów ;D

Napisano

Mam pytanko jak tam wygląda nawierzchnia na trasie? Błotko jest dużo? a może mało? Czy wręcz przeciwnie jest sucho jak na pustyni ;P?

Napisano

Maraton udany ! :whistling:

tylko wkurzyło mnie to że dużo osób zmieniło sobie dystans .. i na metę zajechałem w trójce a okazało się że jestem 6 .. ale i tak dobrze :)

jak ktoś będzie miał fotki to poproszę :wallbash: mój numer 287 :P

Napisano

Rewelacja.

Bardzo mi się podobał ten maraton. Po raz pierwszy startowałem tak długi dystans, GIGA. Końcówka to był już kryzys a zwłaszcza te ostatnie podjazdy i zjazdy. Ale i tak jestem giga zadowolony.

Moim zdaniem trasa bardzo dobrze oznakowana, pyszne ciacho na drugim bufecie. Miło było wejść do jeziora i ochłodzić zbolałe nogi.

Napisano

Pierwszy raz na maratonie byłem i jestem zachwycony :P Trasa super(miałem jechać mega ale na trasie zjechałem na giga), momentami miałem już zrezygnować ale jakoś ukończyłem :) Całkiem co innego jak na xc.. Od tej pory będę jeździł tylko na maratony :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...