Skocz do zawartości

[licznik] Jaki wybrać licznik jeśli chcę go zainstalować na mostku?

PuchatyMisio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mam takie pytanko bo nie na wszystkich aukcjach na allegro jest napisane czy jest możliwość zamontowania licznika na mostku a na tym by mi zależało bardzo, bardzo ; ) Wpisywanie w kategorii "Liczniki" w wyszukiwarce "mostek" z opcją "szukaj w tytułach i opisach" zbyt wiele mi nie dało bo wyskoczyły mi liczniki po 500-600zł :P

Czy moglibyście mi polecić jakiś taki licznik w cenie do 60-70zł?

Pozdrawiam Kamil :D

• Mod Team
Napisano

Każdą Sigmę która została wydana na rynek po 2006 roku będziesz mógł zamontować na mostku lub na kierownicy, w zależności od potrzeb i od ustawienia mocowania.

Napisano

ja kupilem miesiac temu SIGME 906 (przewodowy) za 75zl. ma przejechane 1200, dziala bez zarzutu. wszystkie najbardziej potrzebne funkcje: zegarek, calkowity dystanst i czas, max predkosc podrozy, dystanst i czas podrozy, srednia predkosc podrozy, po wymianie baterii mozesz sobie wprowadzic dane. jedyne czego mi brakuje to podswietlenia :) liczniki ktore maja system 'twist lock' mozesz montowac na mostku wiec poszukaj z ta fraza ;) pozdrawiam

Napisano

W twoim przedziale cenowym prawie się mieści Sigma 1609. Ma podświetlenie i w opcji pomiar kadencji. Mogę go spokojnie polecić. Od siebie dodam, ze dobrze jest przynajmniej czujnik na goleni zamontować za pomocą zipów.

Napisano

Z mojej strony polecę ci liczniki bezprzewodowe

Zastanów się nad takim, w nim nic się nie przerwie podczas gwałtownego skrętu

Napisano

Również posiadam ten licznik i jestem z niego zadowolony korzystam nawet z takiej funkcji co większość powie że jest niepotrzebna mianowicie temperatura. Czasem lubię wiedzieć jaka jest temperatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...