sebeq76 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witajcie, Mój rower to Kona Blast 2006, sporo części już w niej wymieniłem (z wyjątkiem ramy :-) ostatnio zaczyna mi szwankować korba i suport - pomyślałem, że czas już je wymienić. Obecnie mam Truvativ square i Truvativ Five D. Co moglibyście mi polecić do tej ramy? jeżdżę głównie po szosie, szutrach, ale lubię też trochę pomęczyć rower na drobnych skokach z 2-3 schodków i generalnie jeżdżę dosyć agresywnie. chciałbym mieć sprzęt bardziej wytrzymały niż nastawiony na maratony. chciałbym się zmieścić do 400 zł za całość, jak będzie ciut więcej to nie będę płakać :-) pozdrawiam, Sebeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Shimano SLX lub XT . Korby mocne , przez niektórych katowane w DH , w pełni wytrzymują to . Waga dobra , stosunek cena/jakość dla SLX bdb+ . W pełni polecam SLX ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebeq76 Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dzięki za odpowiedź. Skorzystam z okazji i dopytam się o resztę napędu - jaki łańcuch do tego dokupić i kasetę? Tak żeby to wszystko dobrze ze sobą współgrało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.