Guntar Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam, zabieram się za zakup roweru - za tydzień rozpoczynam rehabilitacje w konstancinie(po złamaniu nogi), z ursynowa mam 12km także wpadłem na pomysł, żeby mykać na rowerze. Wpadłem na pomysł na coś schludnego - ładnego i prostego singlespeeda. Ceny niestety mnie przerażają. Zainteresowały mnie następujące modele: http://www.checker-pig.com/fahrrad/singlespeed-bahnrad.html 1620zł http://allegro.pl/item1166793873_kona_paddy_wagon_2010_rozm_56cm_wyprzedaz.html 2100zł Allegro niestety mnie nie rozpieszcza:( Drodzy forumowicze. Co myślicie o moim pomyśle, ww. rowerach? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 chore ceny , w których 50 % to cena za napis na ramie. mysle, że w okolicach 1k pln mozna sobie samemu złozyc SS. tylko nie wiem czy to jest dobry pomysł w twoim przypadku . póki noga jeszczce nie jest ok to może jednak przydałyby sie jakieś przełożenia żeby w razie czego można było na bardziej miekich biegach pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Lepiej składać samemu bo jest taki jak się chce, tańszy i niepowtarzalny, Tj. kolega wyżej 1 przełożenie do rehabilitacji może być za ciężkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guntar Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Z tym 1 biegiem nie musi być aż tak strasznie:) Ścięgien raczej nie pozrywam. Panowie - a jak patrzycie na elementy z których zbudowane są te rowery - są one dobrej jakości? Czy porównywalne do średniocenowców z allegro? Zaznaczam że części eksploatacyjne chce mieć nowe - aby nie bawić się w dziadostwo - i szybką wymianę. W takim razie używka byłaby tylko rama, kiera? Noi wszystko zdaje się z allegro będzie. Także polecacie mi zajrzeć do działu jak zbudować ostre koło i zbudować singla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.