Skocz do zawartości

[oświetlenie] jakie do 400 zł

transferaza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że nie ja jedna wiązałam z Raven'em (2) duże nadzieje.Gdyby się w końcu zmotywował to rzeczywiście byłoby idealnie ale dzięki za sugestię. Wygląda na to, że akumulator jest niewymienny i waga wyniesie 102g+uchwyt. Poczekam jeszcze 2-3 tyg. czy R2 czasem nie zmartwychwstanie i póki co się decyduje na diabełka.

Zanim zdecydujesz sie na zakup to poczytaj precla. Niestety nie ma tam dobrych wieści o R2.

Napisano

O tym dobrze wiemy  ^_^

Za to będzie we Wrocławiu dystrybutor* lampek magicshine  ;)

*Nie ja, za leniwy na to jestem :)

Fajnie. Dobrze by było żeby była to firma/osoba u której zakupy nie będą taką "przygodą" jak u niektórych osób. Ciekawe czy ceny będą inne u nas niż w starej UE :(

• 3 tygodnie później...
Napisano

transferaza, R2 i R3 są w Anglii od ponad roku, u nas raczej się nie pojawią - dystrybutor ma zbyt wiele starych gratów na składzie.

Cateye HL-EL710RC - Double Shot - 160 lumenów.

Cateye HL-EL700RC - Triple Shot - 250 lumenów

Obie te lampki nie są już produkowane od kilku lat.

Napisano

Tak, nowe wersje Sigmy powerled z P7 na pokładzie, ale przede wszystkim polski dystrybutor Magicshine - to zamiesza totalnie w segmencie firmowych lampek na naszym rynku :D

Napisano

Dystrybutorem będzie wrocławska firma SX-SPORT, ale jeszcze wszystko się kotłuje że tak to ujmę, jak będę wiedział dokładnie co i za ile będzie sprzedawane to napiszę w osobnym wątku.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Witam

Dołączę się do dyskusji.

Szukam LEDóW przód+tył cena do 450 zł, przeznaczenie miasto Breclau (częściej) drogi szutrowe Kotliny Kłodzkiej (rzadziej) pora zmierzch i noc.

Jakieś pomysły, dzięki z góry za info.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...