Skocz do zawartości

[Licznik] Sigma 1606l 2009 - jak się Tobie sprawuje?

agenciara

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie po długim czasie :)

Zakupiłam w listopadzie zeszłego roku drugą już sigmę 1606L. Pierwsza nie wiadomo dlaczego "rozlała" ekran i była do wyrzucenia. Różni się nieco od mojej z 2007 roku, np. oprogramowaniem (podświetlenie zyskało nową fajną funkcję: on - off podczas gdy w poprzednim modelu po aktywacji podświetlenia po kilku minutach przyciskając jakieś przyciski podświetlenie już się nie włączało - dezaktywowało się)

Właśnie wróciłam z roweru, chcę zapalić podświetlenie (lewy górny lewy dolny przycisk), a licznik się resetuje i uaktywnia opcję "SET". Podświetlenie w ogóle się nie włącza... Przyciskam dłużej klawisze podświetlenia , po chwili zapalają się wszystkie możliwe cyferki na ekranie (bez podświetlenia) a chwile po tym komunikat: mc 4a-312, a po tym licznik jest zresetowany i załącza się tryb "SET" (ustawienia).

O co kaman? Bateria od listopada padła pomimo zrobienia na niej hmmmm 500km???? (wiem wiem poprawię się ale mój owczarek wciągnął mnie bardziej niż myślałam :P:P )

Mam nadzieję że w miaro jasno opisałam ;)

Z góry dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...