mirfak Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam, jaki licznik z kadencją polecacie? Nie musi być bezprzewodowy. Założenia: bezawaryjny, łatwy w obsłudze i instalacji. Pozdrawiam
Tomash Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Od paru miesięcy używam Sigmę 1609STS i jak do tej pory jestem zadowolony. Całkiem przyzwoity licznik, za niezłą cenę.
mirfak Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Napisano 15 Sierpnia 2010 Nie ma żadnej rozsądnej alternatywy dla tej sigmy?
Tom3k88 Napisano 16 Kwietnia 2011 Napisano 16 Kwietnia 2011 Od paru miesięcy używam Sigmę 1609STS i jak do tej pory jestem zadowolony. Całkiem przyzwoity licznik, za niezłą cenę. Ja wiem czy ta cena taka niezła? Sigma 1009 kosztuje 60zł, 1609 oferuje oprócz tego tylko kadencję i parę rzeczy które wymagają napisania kilku linijek kodu i jest 3 razy droższa :/ Naprawdę nie ma innego licznika z kadencją, przewodowego w normalnej cenie? Przecież bardziej się chyba opłaca kupić dwa zwykłe liczniki
QauczuQ Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 z czystym sumieniem polecam licznik Vetta RT 277. http://www.vetta.com/productlist.aspx?sid=1 Mam już chyba 2 lub trzeci rok i zero problemów. Kiedy mi się z mojej winy kabelek przerwał to z USA dosłali gratis cały nowy zestaw kabelków. Liczniki Vetta to jedna z lepszych firm w USA nie wiem czemu u nas tylko sigmy królują...
PopaY Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Liczniki Vetta to jedna z lepszych firm w USA nie wiem czemu u nas tylko sigmy królują... Chociażby dlatego, że nasz kraj to nie USA więc i o liczniki tej firmy ciężko, zwłaszcza, że do tanich nie należą, a i eksport z USA tani nie jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.