Yugo12316 Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam, Ostatnio dostałem ofertę kupna roweru składanego oto jego specyfikacja: Hamulce tarczowe, hydrauliczne: AvidJuicy 3.5 Kierownica: FSA K-Force Carbon Korba:SLX Manetki:Sram X.9 (gripy) Pedały: Shimano PD-M450 Rama: Corratec X-Velt Motion Amortyzator:Monitou R-7 Koła:Crossride'y Siodełko:Selle Italia max light chwyty:Specialized enduro Kaseta:Shimano deore XT Łańcuch Sram PC - 991 Przerzutka (przód, tył) : Sram X.9, Sram X.9 (9rz.) Stery:WCS suport:truvativ Rama jest razem ze sztycą. Proszę o poradę czy opłaca się brac ten rower, czy może coś ewentualnie zmienic.
focus25 Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Raczej warty zakupu, osprzęt dobry. Podejrzewam że waży spokojnie poniżej 11 kg. Rower można powiedzieć,zawodniczy. Czy powinieneś kupić? Zależy trochę do jakiego użytku chcesz stosować, no i oczywiście ceny jakiej za niego żądają.
Yugo12316 Napisano 14 Sierpnia 2010 Autor Napisano 14 Sierpnia 2010 Wołają za niego 5 tysięcy, potrzebny mi jest do ścigania, gdyż jeździłem trzy lata w klubie a teraz jestem wolnym zawodnikiem. Planuję wystartowac we wszystkich edycjach maratonów oraz wyścigów XC Langa w następnym sezonie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.