karolmazur17 Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 jaki polecacie amor do freeride do ns surge. waze 55 kg
darex Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Jak masz możliwość to weź powietrzny bo będziesz miał problem z dobraniem odpowiedniej twardości sprężyny. Freeride to bardzo szerokie pojęcie szczególnie na sztywnej ramie. Nie wiem jak bardzo będziesz katował sprzęt ale może Pike dual air. Przy Twojej wadze na amortyzator bedą działać siły o jakieś 27% mniejsze niż przy wadze przeciętnego ridera także nie musisz brać super wytrzymałego widelca ale tak jak wspomniałem wcześniej zależy co rozumiesz przez freeride.
karolmazur17 Napisano 14 Sierpnia 2010 Autor Napisano 14 Sierpnia 2010 Domain Lyrik co o nich sadzicie???????
SeCoR Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Ze względu na brak konkretnych modeli masz tu Lyrik vs Domain http://www.pinkbike.com/forum/listcomments/?threadid=14206 *(mam nadzieje że angielski nie sprawi Ci kłopotu )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.