Skocz do zawartości

[Rower] Cube LTD PRO 2010 Warto?

Bleblek

Warto kupić ten rower?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. http://allegro.pl/item1187188762_cube_ltd_pro_white_metal_blue_18_2010_opole.html

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

komfort jazdy to sprawa indywidualna, każdy lubi co innego. co do siodełka to nie mam pojęcia moje jest czarno białe i się w ogóle nie brudzi.

Rada przejdź się na obu i wtedy sam ocenisz na forum możesz pytać raczej o rzeczy techniczne.

Napisano

Oczywiście, że się da domontować rogi. Co do "łapania spodenek" - albo spodnie rowerowe z wkładką, ewentualnie podwijasz nogawkę.

Napisano

...rowniez sie przymierzam; choc kusi mnie, zeby dolozyc pare stowek i wsiasc na LTD Race lub CC- no ale tak dokladac mozna w nieskonczonosc :>

Wlasnie sprzedalem swojego rumaka i czekam... na wyprzedaze.

Napisano

Który ladniejszy bialy czy czarny? :(

Tutaj lepsze fotki

Cube LTD PRO - Czarny

Cube LTD PRO - Biały

Biały to chyba do lansu :icon_arrow: szczegulnie biale siodełko to po jakimś czasie będzie pewnie wytarte albo zżułknie bądz będzie czarne od pupy ;d

A czarny to taki uniwersalny przetrzec szmatką i już.

Kwestia gustu.

Anoda łatwo łapie syf i trudno ją porządnie doczyścić z błota.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Dobrym pomysłem jest umówienie się od razu ze sprzedawcą, o ile ma duży sklep rowerowy, że dopłacasz 150/200 zł i chcesz aby korbę założył SLX. Gdybyś się namyślił choć po tygodniu to sprzedasz tą co jest za 50% ceny, wiec imo lepiej od razu w sklepie próbować robić takie wymiany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...