Skocz do zawartości

[rower dualowy do 1500] Giant Brass 1

matys96

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , jestem zainteresowany kupnem roweru dualowego do 1500 . Waze 80 kilo i mam 170 cm wzrostu. Jestem zainteresowany rowerem giant brass 1 prosze o opinie i wasze propozycje z gory thx

Napisano

@ fakt jest , ale ostatnio utarło się że "rower  dualowy  to rower z ramą do skakania " , a jakieś dziecko ostatnio tłumaczyło mi że mój rower to dual ( a mam fulla ) , także pytam się co rozumie przez " dual " , pozatym brass ma mało wspólnego z dualem .

Napisz do czego Ci ten rower .   

Napisano

tak jak napisal kolega hopki lub zeby sobie poskakac po miescie

gosc w sklepie powiedzial mi ze ten giant to dual. Chodzi mi o rower tego typu

Napisano

Ehhhh.... dual - jazda po torze , bandy hopki itp  jest to dyscyplina . 

Rower to rower , nie żaden "dual" . A giant jest złożony ( dość dziwnie ) pod street oraz niby dirt . 

I teraz : hopek jest 10 rodzai jak nie więcej  , " skakać po mieście " można też różnie . Nie wiadomo do jakiej dyscypliny Ci rower .  

Napisano

Powiem tak : rower kupuje się pod daną dyscyplinę . Niektóre dyscypliny mają całkiem odmienne skocznie od innych . Do najpopularniejszych dyscyplin extremalnych na rowerze można zaliczyć : dirt , freeride , downhill , street  , trial .  Poszukaj sobie na internecie informacji , typów skoczni itp , potem zdefiniuj swoje . I w ten sposób pomożemy dobrać jaki kolwiek rower .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...