solo83 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam Znalazłem taki rowerek na allegro i prosiłbym o jego ocenę przez Was. Chodzi mi o rowerek do jazdy przede wszystkim w lesie typowo amatorsko ale w przyszłości kto wie;) Ważne że jestem bardzo ciężki bo ważę110 na razie choć docelowo ma to być 95. Wszystko ku temu zmierza;) Co myślicie o tym sprzęcie? http://allegro.pl/item1181794092_extra_rower_cube_ldt_tora_xt_slx_stroker_jak_nowy.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuka Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 przedni przewód do tarczy to chyba od jelcza wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo83 Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 A jakieś bardziej konstruktywne opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.