Lextalionis Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam, Założyłem wczoraj nowego XT i nowy łańcuch. Zastanawia mnie czy wszystko jest w porządku. Otóż gdy wrzucone jest przełożenie 2x9 to wóżek przerzutki układa się prawie równolegle do podłoża. Dodam że cały napęd pracuje wtedy normalnie. Czy coś jest nie tak, czy po prostu tak ma być czy może powinienem skrócić łancuch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Za długi masz łańcuch. Na przełożeniu 1x9 łańcuch powinien być równolegle do podłoża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 No to moje podejrzenia okazały się trafne Teraz pozostaje tylko pytanie ile ogniw powinienem skrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Welniak Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Sprawdź i tyle. Jest tutaj ktoś prorokiem? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.