elej Napisano 13 Sierpnia 2010 Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, jak w temacie. Zastanawiam się nad kupnem jednego z tych rowerów. Chciałbym zasięgnąć opinii ekspertów. Który lepszy i dlaczego. Rowerem będę jeździł głownie po mieście, czasami wypad do lasu. Z góry dzięki
ttomii88 Napisano 13 Sierpnia 2010 Napisano 13 Sierpnia 2010 Rowery tak do siebie podobne, ze obojetnie, ktory wybierzesz to nie odczujesz zbytniej roznicy. Ja osobiscie jednak mam niechec do ram meridy wiec sugeruje wheelera:)
elej Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Napisano 13 Sierpnia 2010 Jednak różnice w osprzęcie występują. Dla przykładu hamulce: Tektro Auriga czy Avid Juicy 3? Jestem laikiem w tym temacie i zastanawiam się, czy rzeczywiście oba te modele są praktycznie identyczne, porównując każdy z podzespołów oddzielnie? Czy są to te same komponenty, które mają różne nazwy?
HkwadratC Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 Ziom ma meride z 2009 chyba i trzasnął już jakieś ponad 3,5kkm i nie narzeka, wymienił klocki w v-kach na pewno jakies centry wiadomo ale z jego winy - naprawione i hula, nic więcej poważnego się nie stało
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.