GMark Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam. Stanąłem przed dylematem co wybrać - różnica w cenie jest ok. 100 zl - sprężyna czy powietrze w wykonaniu RS Tora. Dominuje w moim wykonaniu XC. Czy jest to jakaś przepaść w komforcie jazdy , czy warto dorzucić tą dodatkową setkę? pozdrawiam
Ubotek Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 Regulujesz sobie ile chcesz aby amor "chodził"....
Poczwar Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 Solo Air - zdecydowanie,pompujesz ile chcesz,ustawiasz jak chcesz Coil - nie daj boże trafisz na sprężynę nie pod swoją wagę ( tak jak ja ) i będzie kiszka Jakiś rok temu kupiłem RS dart 3 na sprężynie i teraz żałuje,że nie dozbierałem chodziarz do powietrznej tory.
GMark Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Napisano 12 Sierpnia 2010 TORA XC SL SOLO AIR czy ktoś ma taki widelec na swoim wyposażeniu i może podzielić się na jego temat opiniami..?
Artro Napisano 13 Sierpnia 2010 Napisano 13 Sierpnia 2010 (...)Jakiś rok temu kupiłem RS dart 3 na sprężynie i teraz żałuje,że nie dozbierałem chodziarz do powietrznej tory. A był w tej bajce Korzeniowski? Błagam, kup słownik! To już przekracza normy zdrowego rozsądku... Przecież nawet Mozilla podkreśla błędy ortograficzne z możliwością ich poprawy... @Topic: Warto dopłacić 100zł do wersji powietrznej gdyż zyskujesz nieograniczone spektrum regulacji TORA XC SL SOLO AIR czy ktoś ma taki widelec na swoim wyposażeniu i może podzielić się na jego temat opiniami..? Zapraszam do lektury tutaj!
Poczwar Napisano 13 Sierpnia 2010 Napisano 13 Sierpnia 2010 A był w tej bajce Korzeniowski? Błagam, kup słownik! To już przekracza normy zdrowego rozsądku... Przecież nawet Mozilla podkreśla błędy ortograficzne z możliwością ich poprawy... bajki już dalej nie będę rozwijać... a co do błędu - nie to kliknąłem i zamiast chociaż to wyszło chodziarz i tyle
GMark Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Napisano 13 Sierpnia 2010 a jak z trwałością takiego amora typu Air? Wcześniej miałem sprężynowca XCM i przyszedł czas na coś z innej półki. To że można do Air'a dopuścić lub odpuścić powietrza to jasne i zastanawiam się czy z czasem coś się w tych amorach nie rozszczelnia i nie powoduje nieprzewidzianych przestojów? A przestoje, tym bardziej nieprzewidziane, to jest to czego nie lubię najbardziej zatem klamka zapadła. wybór padł na RS TORA XC SL SOLO AIR. pożyjemy-zobaczymy czy wybór się opłacił... pozdrawiam
Schwefel Napisano 13 Sierpnia 2010 Napisano 13 Sierpnia 2010 Trwałość na pewno większa niż tego XCMa. Ja się rozszczelni to kupujesz oringi, zakładasz i jeździsz dalej.
GMark Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Napisano 13 Sierpnia 2010 dzięki za wszystkie posty. w przyszłym tygodniu przetestuje to cudo. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.