Skocz do zawartości

[Do 800zl] Rower do lasu i szybkich zjazdow

mic987

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie.

Jestem nowy i mam na imie Michał jestem z Bieszczad i mam zamiar kupic kolejny rower do ok. 800zl jezdzilbym nim bede glownie po lasach ale czasem i po asfalcie ale czesto beda tez szybkie zjazdy po bardzo duzych wybojach np. zjazdy z gór itd wiec rower musi byc wytrzymaly szczegolnie kola przy zjazdach po wiekszych kamieniach i czesto ostrych opony nie wytrzymuja i w miare lekki. z gory dzieki

Napisano

ale zjezdzal nie bd codziennie ani tez jakos super szybko bo zawodowcem nie jestem wiec typowo do zjazdow niechce bo sa ciezkie a mam 30km do dziewczyny :D podajcie wasze propozycje rowerow do 1000 skoro do 800 nie ma. nie chce jakiegos super roweru chce zeby wytrzymal 2-3 lata bez wymian ramy i innych waznych rzeczy np. cala tylna przezutka itd

Napisano

A ze zwykłych "górali" do 800zł to rozważ Kross'a hexagona V3, wydaje mi się byc dobrą ofertą w tej cenie. Jeszcze jedno o jakie zjazdy Ci chodzi ubite ścieżki czy w terenie?

Napisano
W tej cenie polecę ci tego http://allegro.pl/item1178199032_super_okazja_schwinn_mesa_gs_rock_shox_sram_sx_5.html (rewelacyjny osprzet jak za tą cenę, jest to typowy "góral)
to jest Mesa GS i na allegro są one po 899zł więc twoja propozycja nie jest okazją :)

Ten tez daje radę http://allegro.pl/item1178198947_schwinn_mesa_sram_sx4_najlepszy_w_tej_cenie_879zl.html ale się nie umywa do tego co podał kubek Imo lepiej dołożyć 130zł i mieć dużo porządniejszy osprzęt.
Ten od tego w/w różni się tylko tylną przerzutką sx4 vs sx5 i amortyzatorem.Zapewne chodziło wam o mesę LT ;)

W kwocie do 1000zł polecane są:

Schwinn Mesa LT (SRAM x-7) LINK

Unibike Fusion LINK

Do 900 zł

Schwinn Mesa GS LINK1lub LINK2

Arkus VIP 6.0 LINK

• 2 tygodnie później...
Napisano
to jest Mesa GS i na allegro są one po 899zł więc twoja propozycja nie jest okazją :)

Owszem, ale rama 19" dostępna jest tylko na tej aukcji.

Autor-jaki masz wzrost?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...