AntyIdiota Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Moje kolana, ciąg dalszy. Dziś dostałem skierowanie na 10 zabiegów w polu magnetycznym, zapisałem się na swoje urodzinki 23. sierpnia. Ktoś ma doświadczenia? Są jakieś skutki uboczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ubocznych nie ma. Ja u siebie nawet pozytywnych nie zaobserwowałem. Laser za to działał. 23 sierpnia to szybko - prywatnie? A chicago. ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Warszawa. Tak, prywatnie, na szczęście mam ten zabieg w ramach abonamentu, więc nic nie płacę. A możesz mi przybliżyć co z tym laserem, to dorwę jakiegoś drugiego ortopedę(bo ten co byłem wczoraj to cichociemny buc z którego nie mogłem nic wyciągnąć) i poproszę go o skierowanie. Wiesz jak to działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 mialem nic nie odczulem. Laser tez mialem tez nic nie odczulem. To samo z pradem tez zero poprawy. Duzo lepiej pomogl i nadal pomaga mi stretching ale nie dorywczy ale systematyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Pulse - jakies konkretne cwiczenia? pochwal sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 To ze pomaga u mnie wynika z tego, ze czworoglowe dociskaja rzepke do kosci. Skupiam sie wiec glownie rozciagania czworoglowego, dobra jest wersja z lawka/parapetem/stolem http://3.bp.blogspot.com/_73Kt7qhOtFI/SsK1r5XPyCI/AAAAAAAACjQ/TCKOvsvpuLg/s320/IMG_0131.JPG. Warto rozciagac tez naprezacz powiezi szerokiej http://4.bp.blogspot.com/_cLbr1ziwRS4/R7W7EKxsB5I/AAAAAAAAAM8/VNzb5xMx8AM/s320/Kneeling+hip+flexor.png (lepiej dac poduszke pod kolano na ktorym sie opiera) Po pewnym czasie odczulem poprawe, jak odpuszcze jest gorzej, jak sie trzymam tego jest lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 prawda jest taka ze wszyscy ktorzy uprawiaja sport z wieksza zacietoscia to inwalidzi. AWF to uczelnia dla inwalidow... przykre. No ale SPORT TO ZDROWIE! Ale ortopedzi tego nie potwierdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.