Anemia221 Napisano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 hello everybody! po w sumie półrocznej przerwie wracam na forum. Bike ma się dobrze, puki co ostro trenuje na zimówce, w tym czasie składam nowe części do superiora. Kupione: Korba XTR 970, najmniejsza koronka XTR, a te dwie większe Race Face NEXT ( nie mam wagi, ale czuje, że będzie lekko ) Kaseta XTR 970 11-32, Tarcza 160mm XTR 2011 (RT98) Tarcza 140 XTR 2011 (RT98) Adapter na tył 140mm ( dużooo lżejszy od starego shimanowskiego 160) Teraz jeszcze plany zakupów to: (od najważniejszych do mniej ważnych) -Opona Schwalbe Rocket ron - poszukiwałbym wersji 2011 tj. tubeless ready 2.25 -Opona Schwalbe Nobby nic 2011 / geax gato -nowe gripy -zacisk pod sztyce smud-carbon (ten 6 gramowy) z carbonu -nowe koszki pod bidon(aktualne ważą po prawie 50gram) -zaciski pod koła jakiś Tune albo cos podobnego Ti Ogółem po tych zmianach spokojnie zejdę ponizej 9.5kg. Amor naprawiłem, łożyska suportu wymienione.. W sumie prawie gotowy do sezonu. Większych zmian nie przewiduje, bądź po prostu to za dużo $ trzeba wydać. W sezonie wymieni się pierdołki typu podkładki pod mostek, grzybki, wszelkie śrubeczki na alu w przerzutkach itp, ale dużo na tym nie zbije, czyli raczej poniżej 9kg nie zejdę.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Skladaj do kupy to wszystko, bo w projektach ostatnimi czasy nuda wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym3k Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Możemy prosić jakieś fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.