lipstein Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Kurde, nie wiem czy tylko ja tak mam ale dzisiaj forum cale popołudnie mi nie działa poprawnie. Najpierw oznaczanie tematów jako przeczytane nie działało, potem znikło moje zdjęcie z profilu. Teraz wyrzuca mi pełno błędów jak się loguję? Czasami mnie wyrzuci z forum, o co kaman? Nawet mam problemy z napisaniem tego posta nie mogę również załączyć pliku z printscreenem błędów :/ (Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Nie wiem ocb Dziś trochę zerkałem ok 18:00 i teraz i było/jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Przed chwilą też się nie chciało włączyć. Problemy techniczne zdarzają się wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Też to miałem dzisiaj. Teraz na przykład nie przechodzi od razu po kliknięciu na temat do ostatniego przeczytanego postu, tak więc trzeba się trochę naprzewijać a człowiek już zrobił się wygodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dokładnie mam to samo teraz A wcześniej błędy jak w załączniku, którego wcześniej nie mogłem dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Też to miałem dzisiaj. Teraz na przykład nie przechodzi od razu po kliknięciu na temat do ostatniego przeczytanego postu, tak więc trzeba się trochę naprzewijać a człowiek już zrobił się wygodny. Tak to ja mam zawsze, na wszystkich systemach i przeglądarkach. Jak klikam przeglądając forum w link po prawej stronie (nie zależnie czy ten z getlastpost czy ten z getnewpost) to zawsze idzie do pierwszego postu pierwszej strony tematu, nawet jak temat ma więcej stron. Przyzwyczaiłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Sierpnia 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: błędy zostały usunięte, więc nie ma powodu ciągnięcia tej dyskusji dalej.. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.