Skocz do zawartości

[forum] Co się dzieje dzisiaj z forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde, nie wiem czy tylko ja tak mam ale dzisiaj forum cale popołudnie mi nie działa poprawnie. Najpierw oznaczanie tematów jako przeczytane nie działało, potem znikło moje zdjęcie z profilu. Teraz wyrzuca mi pełno błędów jak się loguję? Czasami mnie wyrzuci z forum, o co kaman? Nawet mam problemy z napisaniem tego posta :) nie mogę również załączyć pliku z printscreenem błędów :/ (Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. )

Też to miałem dzisiaj.

Teraz na przykład nie przechodzi od razu po kliknięciu na temat do ostatniego przeczytanego postu,

tak więc trzeba się trochę naprzewijać a człowiek już zrobił się wygodny.:icon_mrgreen:

Tak to ja mam zawsze, na wszystkich systemach i przeglądarkach. Jak klikam przeglądając forum w link po prawej stronie (nie zależnie czy ten z getlastpost czy ten z getnewpost) to zawsze idzie do pierwszego postu pierwszej strony tematu, nawet jak temat ma więcej stron. Przyzwyczaiłem się.

• Root Admin

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora.

Powód: błędy zostały usunięte, więc nie ma powodu ciągnięcia tej dyskusji dalej..

Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...