punkix Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam wszystkich serdecznie. Czy na kasecie gdzieś znajduje się jaki jest jej model? Ja jakoś nieszczególnie zauważyłem.... Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Najczęsćiej nazwa modelu jest podana na pierścieniu zamykającym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadMax Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Sam około tygodnia temu zadałem takie pytanie. Kupiłem kasetę SRAM i niestety nie ma na niej oznaczenia modelu W temacie nikt mi nie pomógł.. możesz próbować porównywać zdjęcia kasety z netu z tą Twoją i tyle (jeśli przynajmniej domyślasz się jaka to kaseta tak mniej więcej).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Daj dobre zdjęcie to może rozpoznamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.