kaarth Napisano 11 Sierpnia 2010 Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam, chciałem zapytać czy będą jakieś problemy ze zmianą mojej obecnej przerzutki czyli SHIMANO ALIVIO na przerzutkę SHIMANO XTR SHADOW ? *w tytule ma być tylną, z rozmachu napisałem.
blair7 Napisano 11 Sierpnia 2010 Napisano 11 Sierpnia 2010 Nie bedzie problemow, jedyna niedogodnosc to brak barylki do regulacji przerzutki, przydaja sie w tedy manetki z barylka
Artursx1 Napisano 11 Sierpnia 2010 Napisano 11 Sierpnia 2010 Jeśli masz słabe manetki i chcesz pakować XTR to troszkę otępisz tą przerzutkę słabą manetką . XTR fajnie działa z precyzyjnymi manetkami , jeździłem na takiej z XT manetką i zrzucała świetnie , lepiej od mojego XTka .
premier2 Napisano 11 Sierpnia 2010 Napisano 11 Sierpnia 2010 XT DualControl? Będzie działać odwrotnie, ale poza tym bez problemów. Do klamko-manetek DC dedykowane są przerzutki z odwrotną sprężyną. Nie ma ich w wersji Shadow.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.