Skocz do zawartości

[rower] czy to dobry rowerek ? Giant Team WC

zawada007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Szanownych Rowerowców,ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem roweru marki GIANT - TEAM WORLD CUP - nie jest to nowa konstrukcja bo ma ponad 10 lat. Jednak z tego co pamiętam była to dobra konstrukcja i miała bardzo dobre recenzje.Chciałem zapytać o wasze opinie na temat tej "rurki". Oto jaki osprzęt jest zamontowany :- rama : Giant Team World Cup Aluminium 6061 T6- przerzutka tył : SRAM 9.0- przerzutka przód : Shimano Altus (do wymiany)- manetki : Gripshift SRAM 9.0- obręcze : Sunrims CR 18- piasty : Shimano Deore- suport : Shimano Deore- korba : bliżej nie określona Shimano (po wadze wnoszę że Altus)- hamukce : Shimano Deore- widelec : RST 281 (do wymiany)- siodełko : Bullsbardzo was proszę o opinię na temat całego roweru, samej ramy jak i ewentualnej wymiany osprzętu - zależy mi żeby odciążyć go maksymalnie. A jeśli ktoś miałby specyfikację techniczną tej maszyny i mógł ją przesłać na zawada007@o2.pl będę bardzo wdzięczny.post-132612-1281532687,24_thumb.jpgpost-132612-1281532680,35_thumb.jpg

Napisano

Sprzęt dość ciekawy.

Korbę możesz rozpoznać po oznaczeniu np.: FC-M410, FC-M970.

Można polecić do turystyki,jakiegoś lokalnego XC, Jak byś się uparł to i maraton pojedziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...