avx102 Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam! Mam zamiar kupić sobie pierwsze spodenki na rower. Słyszałem że najlepsze są z szelkami. Mam problem z doborem rozmiaru bo mam 72 cm w tali (linia pępka) i 82 cm w biodrach. Mam 175 cm wzrostu. Jaki rozmiar spodenek wziąć aby nic nie wisiało i szelki nie uwierały. Te mnie insteresują: http://www.sklep.bcm...ne_lafonte.html Mała poprawka w biodrach mam 92 cm, talia 72 cm tak jak było i pas 82 cm. Nie wiem czy M czy L kupić przez internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathgart Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Jeśli wahasz się między M i L, bierz M. Kiedyś myślałem "a wezmę L, bo według tabelki pasuje, a M może być za mały" i za każdym razem potem wymieniałem na rozmiar mniejszy :)Najważniejsza jest długość nogawek, jeśli M ci pasuje to OK, czasami nie ma różnicy w długości między S i M albo M i L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Najważniejsza jest długość nogawek, jeśli M ci pasuje to OK, czasami nie ma różnicy w długości między S i M albo M i L Dokładnie, to jest tak rozciągliwe, że pewnie nawet S-ka by bezproblemowo weszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.