dlugi93 Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Mam małe pytanko. W tym sezonie chce kupić hamulce avid bb5 lub bb7 i mam problem ponieważ amortyzator który właśnie posiadam ma mocowanie na zacisk standardowe, ale w przyszłym sezonie chciałem zmienić jeszcze amortyzator na inny, tylko gdy kupie amorek z mocowaniem na zacisk hamulca post mount nie wiem czy avid będzie pasował z tarczą od 160mm do 203mm. 1. Czy avid będzie pasował pod mocowanie post mount 2. Czy idzie dokupić adapter, aby zamontowac avid pod post mount i wsadzić tarcze od 160mm do 203mm Za odpowiedz z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Same hamulce beda pasowac, z tym ze przy tarczach 180-203mm bedziesz musial zmienic adapter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadMax Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 I z tego co wiem nie do wszystkich amorków można ładować tarczę 203mm, więc przy zakupie trzeba sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.