Bugatti Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 Sprubuj się dogadać z sprzedawcą żeby wzięli te hydrauliki i opuścili cenę o kilka stów.Dołuż z 200zł i masz super hample
Silver400 Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 "sprubuj" "dołuż" a może frytki do tego ? kup tego a2 na tych hamplach jakie tam są, z tego co pisałeś o tym jak jeździsz to i tak nie poczujesz różnicy
Onyxer Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Odświeżam temat: Proszę mi powiedzieć co jest lepsze (chodzi o siłę hamowania) Tektro 836AL czy Shimano br-m445 ?. Chdzi mi tylko o siłę hamowania, nie o przyszłą rozbudowę itp.
adii22 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Na sucho będą porównywalne, na mokro i błocku tarcze będą lepsze. Bardziej rozwojowe są tarcze. Lżejsze Vki. Coś jeszcze ?
lukib1 Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Dorzucę tu swoje zdanie w porównaniu Tektro Auriga Comp 160 mm przód i tył w Kross Level A2 - w 3 lata zrobione 6500km - do Avid Juicy 3 160 mm przód i tył na fulu Scraper SCR1 praktycznie w 1 sezon 4500 km. Tektro Auriga Comp są zdecydowanie lepsze od Avid Juicy 3 - tutaj tył hamuje mi słabiej od miesiąca i chyba będę musiał zajrzeć do klocków - ewentualna wymiana na cool stopy lub je odpowietrzyć. Jeżdżę w większości po mieście ale sporo i po lesie. Jeśli ktoś się zastanawia nad alternatywą V-brakei czy hydrauliki w przypadku jeśli jest to pierwsze przejście na tarczówki, to nie ma co grymasić i wydziwiać tylko brać tarczówki, po przsiadce już nigdy nie będzie chciał się przesiąść na V-ki, ewentualnie będzie chciał zamienić tarczówki na lepsze, tarcze na większe, czy wymienić klocki na inne, lepsze: (organiki, półmetaliczne czy metaliczne, na podłożu carbonowym, aluminiowym) - co nie zawsze okaże się prawdą, ale już bakcyla bike-owego złapaliście, a Gary Fischer już zaciera łapki. Chińczycy też
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.