Iven Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 W jakich butach jezdzicie bez SPD? Jeżdzę crossem i chciałem kupić jakieś buty do "normalnych" pedałów i zastanawiam się czy kupić jakieś sportowe "adidasy" , czy trekingowe? A Wy w jakich jeździcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crus Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 ja teraz jeżdżę w sandałach marki HiMountain i jest super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 wiele firm robi buty rowerowe, shimano, specialized, scott, northwave, sidi tylko nie kupuj zatrzasków/pedałów shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 wiele firm robi buty rowerowe, shimano, specialized, scott, northwave, sidi tylko nie kupuj zatrzasków/pedałów shimano A czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 bo chce buty bez SPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkielko Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Najlepiej takie z twardszą podeszwą wtedy pracuje cała noga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreteda Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 ja nike 6.0 o takie sztywna podeszwa, też polecam serie sb co prawda na deske ale wiele się nie różnią. 6.0 jest dedykowane pod bmx. tylko, mogły być 0.5 rozmiara mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 bo chce buty bez SPD Nie chodziło mi o spd, tylko czemu nie poleca zatrzasków/pedałów od shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psychol Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Polecam jakieś modele Pumy z wytrzymałą podeszwą - sam na początku takich używałem i nie odczuwałem bólu stóp, ani odparzeń, z czym ludzie mają często problemy. Prawie nowe, już ich nie potrzebuję, więc gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 W jakich butach jezdzicie bez SPD? Jeżdzę crossem i chciałem kupić jakieś buty do "normalnych" pedałów i zastanawiam się czy kupić jakieś sportowe "adidasy" , czy trekingowe? A Wy w jakich jeździcie? Ja jeździłem na starych wyjadaczach Sprandi kiedyś tzn. 3-4 lata temu je kupiłem na allegro za śmieszne pieniądze i jeździłem w nich , chodziłem i pracowałem!! Dopiero tydzień temu wysłużone na maksa wyrzuciłem do śmietnika.Szkoda że już takich Sprandi nie robi - bardzo ładny wygląd,przewiewne i wygodne! A co najważniejsze trwałe adidasy!!! Eh kupiłbym jeszcze takie ale raczej zdecyduje się na spd. Sandały też dobre rozwiązanie na lato jak ktoś jeździ w miarę spokojnie bo raczej w górach bym nie używał sandałów na rowerze... Jakieś mocne adidasy jeśli nie chcesz spd polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Ja polecam zawsze buty firmy Merrel! Wyjątkowo solidne i trwałe. Bardzo wygodne i porządnie szyte. Zazwyczaj ich "adidasy" mają dość twarde podeszwy z niezłym protektorem więc pasują do twoich wymagań. Problem może stanowić cena, gdyż te buty są dość drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.