Skocz do zawartości

[buty] Jakie buty bez spd?

Iven

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam jakieś modele Pumy z wytrzymałą podeszwą - sam na początku takich używałem i nie odczuwałem bólu stóp, ani odparzeń, z czym ludzie mają często problemy.

pumaroma68italia.jpg

Prawie nowe, już ich nie potrzebuję, więc gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam na PW :D

W jakich butach jezdzicie bez SPD? Jeżdzę crossem i chciałem kupić jakieś buty do "normalnych" pedałów i zastanawiam się czy kupić jakieś sportowe "adidasy" , czy trekingowe? A Wy w jakich jeździcie? :)

Ja jeździłem na starych wyjadaczach Sprandi kiedyś tzn. 3-4 lata temu je kupiłem na allegro za śmieszne pieniądze i jeździłem w nich , chodziłem i pracowałem!! Dopiero tydzień temu wysłużone na maksa wyrzuciłem do śmietnika.Szkoda że już takich Sprandi nie robi - bardzo ładny wygląd,przewiewne i wygodne! A co najważniejsze trwałe adidasy!!! Eh kupiłbym jeszcze takie ale raczej zdecyduje się na spd.

Sandały też dobre rozwiązanie na lato jak ktoś jeździ w miarę spokojnie bo raczej w górach bym nie używał sandałów na rowerze...

Jakieś mocne adidasy jeśli nie chcesz spd polecam.

Ja polecam zawsze buty firmy Merrel! Wyjątkowo solidne i trwałe. Bardzo wygodne i porządnie szyte. Zazwyczaj ich "adidasy" mają dość twarde podeszwy z niezłym protektorem więc pasują do twoich wymagań. Problem może stanowić cena, gdyż te buty są dość drogie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...