simon231 Napisano 10 Sierpnia 2010 Napisano 10 Sierpnia 2010 Gdzie przez internet, ew. woj. Łódzkie i Częstochowa, mogę kupić pełną grupę SLX'a i w jakich zakresach cenowych stoi ta grupa? Dzięki.
simon231 Napisano 11 Sierpnia 2010 Autor Napisano 11 Sierpnia 2010 Troche wybrakowana ta oferta, nie ma piast, kaset i łańcucha, a część produktów nie jest na stanie, ale dzięki
Artro Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Polecam Allegro, ponieważ wyjdzie najtaniej. Chyba, że dostałbyś jakiś fajny rabacik w sklepie na wszystko
morganfriman Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 ja tam bym na SLX-a nie lozyl kasy. Jedynie korbe oplaca sie kupic. Reszta to to samo do Deore nowe... a cena wyzsza.
blair7 Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 ja tam bym na SLX-a nie lozyl kasy. Jedynie korbe oplaca sie kupic. Reszta to to samo do Deore nowe... a cena wyzsza. No nie dokonca to samo, bo np hamulce nie maja servo wave, a slx posiada ten system, ktory wyraznie przemawia za hamulcami slx. Pozatym grup slx jest teroetycznie wytrzymalsza, zreszta dyskusje byly juz na tym forum o grupie slx
Artro Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 ja tam bym na SLX-a nie lozyl kasy. Jedynie korbe oplaca sie kupic. Reszta to to samo do Deore nowe... a cena wyzsza. Please just leave... or think before you say something
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.