4ngus Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witajcie, 12 dni temu zapakowali mi noge w gips z powodu pęknięcia 5 kosci srodstopia. Moje pytanie brzmi czy mogę sie przejechac tak z 5~6 km droga techniczną? Tak tylko dla odświeżenia i żeby posiedzieć troche na siodełku ? noge w gipsie moge polozyc na pedal, ale nie mogę naciskać zbyt mocno, a druga jest w pełni sprawna. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam, Angus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Nie radziłbym. Lepiej doleczyć i mieć spokój niż narobić sobie jeszcze więcej problemów. Tym bardziej że to stopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Nie radziłbym. Lepiej doleczyć i mieć spokój niż narobić sobie jeszcze więcej problemów. Tym bardziej że to stopa. zgadzam się. Już sobie nogę załatwiłeś ale widzę ze kolejnego guza szukasz ech ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.