mateusz572 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Na początek stwierdzam, że wcześniej nie bawiłem się w naprawy rowerów. Problem: Pedały podczas prowadzenia roweru obracają się.Podczas jazdy trzeba cały czas pedałowac bo tylny wielotryb cały czas się obraca wraz z kołem.Wygląda jakby był na stałe zespawany z kołem. Czasami się zdarza, że puści, jednak po kilkukrotnym zakręceniu pedałami znowu blokuje się, łańcuch luzuje się i spada.Co jest przyczyną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Poszły zapadki w piaście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hero9978 Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Pewnie czas nastał wymienić wolnobieg morze dasz fotkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.