borys Napisano 10 Sierpnia 2010 Napisano 10 Sierpnia 2010 Kilka miesięcy temu padła mi bateria w liczniku Cateye tomo xc (cc-st200). Gdy kupiłem nową baterię i włożyłem w miejsce starej, to licznik nie ożył. Dopiero jednoczesne wciśnięcie wszystkich 3 przycisków (dwóch większych wypukłych i jednego gumowego) przywróciło licznik do życia. To taka rada, gdybyście mieli wyrzucać stary licznik cateye, bo nie działa.
Fenthin Napisano 10 Sierpnia 2010 Napisano 10 Sierpnia 2010 Tak to jest jak nie czyta się instrukcji: Turn main unit over, remove battery case cover with coin and insert anew lithium battery properly (CR1620 or CR1616) with the (+) pole upward (fig.17), and close the cover securely. * Please make sure to do the All Clear operation after replacing battery, and to set the unit again.
borys Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Napisano 10 Sierpnia 2010 Mam to szczęście, że sobie poradziłem zanim sięgnąłem do instrukcji.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.