Sol Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Co do wzajemnego udowadniania wyższości - darowałbym sobie, jak na dojrzałych facetów przystało. A przynajmniej przeniósł na priv. Co do tematu, gratuluję. Babia to w sumie klimaty enduro/fr, więc zaliczenie jej na czymś mniejszym niż 140/160 mm to coś Co połamałeś? Obojczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Kolego Bartku Zaczęło się od tego że zasugerowałeś mi że zwyczajnie kłamie. No bo co innego być ciekawym a co innego pisać że nie możliwe że gdzieś tam wjechałem i później już poszło. Sory ale to że jestem moderatorem to nie znaczy że mam siedzieć cicho jak mnie ktoś irytuje. A irytuje mnie to jak nie znając mnie ani trochę wypisujesz o mnie swoje prywatne fantazje A mój wiek to na podstawie czego? Mojego avatara? To tak tytułem wyjaśnienia, do którego mam nadzieje doszliśmy, a że parę postów poszło, no cóż, dopóki Cie "pod włos" nie wziąłem to nie zobaczyłeś jak może być to irytujące z drugiej strony I nie, nie podważam Twoich 17 lat jazdy i porównywać się nie zamierzam, wbrew temu co sobie myślisz, mam szacunek do doświadczonych bikerów i nie mam problemu uczyć się od lepszych. To tyle. Peace i sory za przydługi offtop. @Sol Przedramie, niestety przy samym nadgarstku w 3 miejscach, więc mimo iż powoli się zrasta, to na rower w tym sezonie już nie ma szans. Taki szkolny błąd, zawahałem się na zjeździe i zaliczyłem OTB praktycznie przy zerowej prędkości, tylko jak to w Beskidach, kamień na kamieniu i spadłem plackiem na prosto na spore kamienie i poszło Ale wiele to nie zmienia, bo rama pękła mi 2 tyg wcześniej , wprawdzie ją pospawałem, ale to miał być jeden z ostatnich wyjazdów w góry na tej ramce, także w tym roku 2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie napisze bo nie ma takiej opcji To że ktoś nie wjechał to nie znaczy że inny nie da rady. Fajnie, ze sie skonczyliscie klocic ale moze Wojtek napisalbys mi ktoredy jechac, zeby te 90% wyjechac, bo de facto do tej pory nie napisales, a za tydzien bede mial okazje to sprawdzic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 No właśnie, meritum uciekło Zerknij na mój blog, tam trochę opisałem, http://feels3.bikest....php?did=341741 a ja jeszcze poszukam materiałów na kompie, bo pamiętam miałem trochę map i tras zebranych z różnych for enduro, jak tylko coś znajdę to opiszę na tyle ile pamiętam. Ale generalnie od strony słowackiej prowadzi bardzo prosta droga, nie miałem żadnych problemów, spora część to praktycznie jeden szlak na szczyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrsandman Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Hej Uważasz, że warto się tam pchać na ten żółty szlak z hardtailem 100mm skoku? Wjazd i zjazd tą samą drogą. Korciło mnie żeby tam zajechać w lipcu ale zdecydowałem sie na bezpieczniejszą ściezke na Mędralową. Początek żółtego z tego co widziałem to niezła ścianka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Szczerze, to skok nie ma znaczenia. Bo i tak są momenty że rower będziesz miał na plecach żeby się wdrapać na stopnie A to co jest do zjechania to zjedziesz i na HT. Ogólnie polecam, bo to fajna przygoda, ale na epicką jazdę super singlami się nie nastawiaj. Tak jak pisałem wcześniej, od strony słowackiej jest dużo do wjechania, ale pojedyncze momenty są naprawdę strome i raczej mocna noga nic nie da przy takim nachyleniu i pułkach skalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.