rudyLis Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Nie lubię zawodzić ale muszę zrezygnować... u mnie pada a jazda w deszczu mnie nigdy nie bawiła, życzę Wam udanej wycieczki i może innym razem:)
82koval Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Nie lubię zawodzić ale muszę zrezygnować... u mnie pada a jazda w deszczu mnie nigdy nie bawiła, życzę Wam udanej wycieczki i może innym razem:) no szkoda. W Sosnowcu padało w nocy, teraz się przejaśnia i mam nadzieje, że co najwyżej spotka nas orzeźwiająca mżaweczka przy tej wysokiej temperaturze pozdrawiam i może innym razem
82koval Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 Piszę nowego posta, bo mi się gdzieś edycja zgubiła wypad do Krakowa i z powrotem udany. Ze Sosnowca ostatecznie pojechałem z kolegą reniferro. Szkoda, że intruz zrezygnował, zaś na ursuska czekaliśmy 20 minut po czasie, dzwoniliśmy parę razy ale nie odbierał...no i żeby się nie spóźnić na zbiórkę do Jaworzna wyruszyliśmy przed 8 i udało się nam dotrzeć co do minuty Później pojechaliśmy już w 6 do Krakowa, a wracaliśmy przez Ojców, Olkusz, Bukowno. A co do pogody, to wszak rano były mokre drogi, ale cały dzień grzało słońce i pogoda dopisała do samego końca. Szkoda, że się nie zdecydowaliście. Pozdrawiam
sssbus Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 Hej jak będziecie jeszcze gdzieś śmigać to chętnie się z wami wybiorę bo mam jak na razie czas. Czy planujecie jakieś kilkudniowe wycieczki? czy preferujecie 1-dniowe. A i ile na takiej wycieczce przeważnie wypada kilometrów jeżeli to jest 1-dniowa?
adii22 Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 I musztarda po obiedzie Teraz zauważyłem ten wątek, a szkoda, bo jestem z okolic Trzebini, więc de facto mogłem dołączyć do ekipy atakującej Kraków - o ile ekipa by się zgodziłą ;x No, ale cóż, lenistwo kosztuje niestety i mam nauczkę na przyszłość No, ale mniejsza z tym. Hmm.. ktoś jeszcze organizuje takową wycieczkę?
intruz Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 Jeszcze będzie wycieczka na 250 km (albo więcej), tylko nie wiadomo na 100 % dokąd
adii22 Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 Aj, 250km lub więcej, pędzę Tak swoją drogą, ktoś chętny do wspólnego śmigania. nieco krótszego - jakieś 50-70km (może więcej może mniej )? Z okolic Chrzanowa, Trzebini, Jaworzna i wsi wszelakich okolicznych do w/w przyległych Mieszkam jakieś 4km od Trzebini, jestem otwarty na propozycje wspólnego wypadu na rowerach - niezależnie czy spokojna wycieczka czy raczej terenowa popie***lajka W razie czego - PW lub GG
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.